Quick-Step

Quick-Step · 15. juli 2018
Goedkoop laminaat inclusief gratis leggen? Ga dan naar De Laminaatexpert in Zwijndrecht. Hier bespaar je honderden euro’s op jouw laminaatvloer.

Quick-Step · 24. mei 2018
Vandaag hebben onze jongens in de oudste stad van Nederland, Dordrecht, een prachtige Quick-Step laminaatvloer gelegd: De Eligna EL3990 Venetiaanse Eik Licht.

Quick-Step · 10. mei 2018
In Eindhoven hebben we vandaag een best wel bijzondere vloer geleverd en gelegd: De IM1860 Den Natuur van Quick-Step. Deze vloer valt binnen de Impressive collectie van het bekende merk en heeft diepe groeven. Het voelt als echt natuur hout!

Quick-Step · 19. september 2017
In een appartement in Dordrecht hebben wij op maandag 18 september voorzien van natuur eiken laminaat met v-groef. We hebben de laminaatvloer bovenop het oude tapijt gelegd. Ook hier geld de 10dB geluidsnorm voor appartement, waardoor wij een speciale ondervloer geplaatst hebben.

Quick-Step · 08. september 2017
Voor een klant in Rotterdam hebben wij de bekende Impressie laminaatserie van Quick-Step gelegd. Daarbij hebben we ook hoge witte sfeerplinten gemonteerd en afgewerkt.

Quick-Step · 06. september 2017
Voor een klant in Papendrecht hebben wij de 1e verdieping voorzien van de Suprime Oak Naturel met 4 groeven laminaat. Een prachtige 8 mm laminaatvloer met maar liefst 25 jaar garantie, nu bij ons in de Premium Deal!