· 

80 m² Achensee Eik te Amsterdam

Tot ons grote plezier bleek dat we in Amsterdam aan het werk mochten in een woning binnen de grachtengordel. Dat betekende niets anders dat er mooie uitdagingen zouden komen met lastige hoekje en vreemde vormen. Een mooie gelegenheid om als parketteur je expertise te laten zien.  Zo moesten we eerst bruine platen op maat snijden. Bij appartementen geld vaak strenge eisen aan harde vloeren ivm geluidsoverlast. Een voor 10 decibel Tüv-gecertificeerde ondervloer biedt dan soelaas.

 

1061 Achensee Eik

De Achensee Eik is sinds mensenheugenis een van onze meest populaire vloer uit de Comfort Deal collectie. Geen wonder, deze vloer kent een prachtig decor met een onregelmatig verlopende nervenstructuur hetgeen de toch al hoge natuurgetrouwheid alleen maar versterkt. Daarbij is deze slijtvaste en vuilafstotende vloer zeer geschikt voor een druk huishouden en dientengevolge ingedeeld in gebruiksklasse 31. 

 

Afwerking

Een ander pluspunt van de Achensee is dat je niet hoeft te zoeken naar bijpassende afwerkplinten maar ze erbij krijgt in exact hetzelfde decor. Onze parketteur heeft ze er meteen aangebracht. Een nauwkeurig klusje aangezien een elke legfout meteen in het oog springt.