Ondervloer voor Laminaatvloeren


Ondervloerplaten

Platen als ondervloer zijn van oudsher razend populair. Ze zijn makkelijk in de juiste vorm te snijden of zagen. Daarnaast zijn ze ook simpel te leggen onder het laminaat. Je zult wel denken dat het niet belangrijk is wat onder de vloer ligt, maar dit is absoluut niet de realiteit. Een juiste ondervloer zorgt voor een comfortabele en plezierige woonomgeving. De ondervloerplaten die wij bieden zijn enkel voor laminaatvloeren bedoeld. Deze platen zijn ook minder geschikt voor vloerverwarming en/of vloerkoeling. Daarentegen zijn deze platen zeer geschikt in appartementen waar een 10 dB norm geldt die zorgt voor geluidsreductie naar de onderburen.


Quick-Step Ondervloer basic plus

Ondervloerrollen

Bij De Laminaat Expert zijn we ervan bewust dat de juiste laminaat ondervloer zorgt voor de meeste comfort tijdens het lopen. Zo worden de rollen ondervloer speciaal voor de laminaatvloer steeds populairder. Ze zijn simpel in vorm te snijden, makkelijk te vervoeren en zijn van goede kwaliteit. Vaak zijn mensen gefocust op het laminaat en vergeten daarbij wat de voordelen zijn van een goede kwaliteit laminaat ondervloer. Bij onze laminaatvloer aanbiedingen all-inclusive zit standaard een ondervloer inbegrepen. Daarbij leggen wij de ondervloer altijd volgens de voorschriften. Woon je in een appartement? Heb je vloerverwarming? Of heb je een houten vloer? Laat het ons weten. Wij hebben een geschikte ondervloer die aansluit bij jouw wensen!Contactgeluid 10 dB

Wij bieden een ondervloer inclusief leggen en geschikt voor appartementen met laminaatvloeren die moeten voldoen aan de 10 dB geluidsreductienorm. In Nederland hanteren veel gemeenten en verhuurders de norm van 10 dB. 

Label of logo geluidskeurmerk 10 dB reductie laminaatvloer
10 dB gecertificeerd ondervloer voor laminaatvloeren

Heat-Foil - Zeer geschikt voor laminaatvloeren op vloerverwarming

Ondervloer geschikt voor Vloerverwarming

Wij hebben in ons assortiment rollen ondervloer speciaal voor laminaatvloeren met vloerverwarming. Al het laminaat in ons assortiment is geschikt voor gebruik bij vloerverwarming. Wij hebben veel ervaring met het leggen van vloeren, waarbij rekening moet worden gehouden met vloerverwarming.

 

Bel of mail ons voor persoonlijk advies over laminaat in combinatie met vloerverwarming.