De Goedkoopste Quick-Step Laminaat


 

Als officiële deal van Quick-Step zijn wij gespecialiseerd in laminaat inclusief leggen en garanderen binnen 3 weken jouw vloer op te leveren! Onze parketteurs zijn professioneel en communicatief vaardig. Zekerheid, vertrouwen en klantvriendelijkheid zijn bij ons belangrijke pijlers.

  

Chat online, mail of bel ons op 085-06 04 666 voor al je vragen.

 |  Geen onverwachte kosten achteraf, 1 duidelijke prijs, geen poespas  |

quick step laminaat goedkoop

Nu Quick-Step Inclusief Leggen: vanaf 32,95 all-in!


quick step laminaat laten leggen
Kies voor het gemak van All-in Quick-Step deal | Door de complete vloer bij ons in te kopen bespaar je honderden euro's op het eindbedrag.

Kies Je Favoriete Quick-Step Laminaat Vloer


Quick-Step Creo: €32,95 P/M² ALL-IN

De populariteit van de Quick-Step Creo blijft maar toenemen. Daarom is de Quick-Step Creo een laminaat vloer die valt in ons Premium pakket.

De Creo is één van de best verkochte laminaatvloeren op de markt. Bij De Laminaat Expert vinden we het belangrijk om altijd de scherpste prijs te kunnen aanbieden, zodat je kunt genieten van de beste kwaliteit Quick-Step laminaatvloeren voor de laagste prijs.

Nu hebben we tijdelijk een grote aanbieding lopen op onze Quick-Step Creo vloeren. Voor alle Quick-Step Creo vloeren betaal je slechts €32,95 in plaats van € 43,95.

 

Vraag direct jouw Quick-Step Creo offerte aan of bestel een staaltje. 

Quick-step Creo


De Laminaat Expert | Adviesprijs €43,95 p/m²  | €32,95 p/m²Quick-Step classic: nu al voor €33,95 P/M² all-in prijs

De Quick-Step Classic is een designlijn van klasse en karakter. De robuuste en natuurlijke Quick-Step laminaten maken een verbazingwekkende indruk. De Classic Line is kenmerkend voor haar kleur, uitstraling en stijl.

 

We zien dat veel klanten vaak kiezen voor de Quick-Step Classic, omdat ze geen V-groef willen bij hun laminaat. De V-groef is te herkennen aan de lijnen van de laminaatplanken. Bij de Classic Line van Quick-Step zijn er geen lijnen te zien, wat zorgt voor een strakke look. 

 

Vraag direct een offerte aan voor jouw all-in Quick-Step deal met de classic line of bestel een staaltje om direct een impressie te krijgen.


Quick-Step Classic

De Laminaat Expert | Adviesprijs €44,95 p/m²  | €33,95 p/m²

quick step scratch guard

 

Op alle Quick-Step Classics is de Scratch Guard van toepassing. Deze laag maakt het laminaat tien keer zo krasbestendig. Ideaal voor de kinderkamers en als laminaatvloer in de woonkamer.Quick-Step Impressive: Indrukwekkend mooi en scherp geprijsd voor €39,95 P/M²

Indrukwekkend, mooi en van hoge kwaliteit. Dat kenmerkt de Quick-Step Impressive. De Impressive series kent de volgende eigenschappen : 

 • Impressive
 • 4v-Groef
 • Uniclic Klikverbinding 
 • Klasse 32/AC4
 • Scratch Guard 
 • 25 jaar garantie

De Laminaat Expert | Adviesprijs €47,95 | €39,95 p/m²


Quick-Step ImpressiveVraag Direct Je Gratis Offerte Aan

Goedkope Quick-Step

De Laminaat Expert is officiële dealer van Quick-Step. Daarmee kunnen we jou een Quick-Step vloer voor de laagste prijs bieden, Daarnaast vind je bij ons de grootste keuze uit alle laminaat-collecties van Quick-Step. Met onze all-inclusive service zorgen we er bovendien voor dat de kwaliteit van Quick-Step volledig bij jou thuis tot uiting kan komen.

 

Wij garanderen de laagste prijs van Nederland op al onze Quick-Step vloeren. Zoek niet verder en vraag direct een offerte aan! Zie je de Quick-Step laminaatvloer elders goedkoper? Dan krijg je van ons het verschil terug.

 

Bij ons ontvang je één all-in prijs voor je Quick-Step Laminaat, zonder extra kosten achteraf. Nieuwsgierig? Vraag via het formulier hiernaast snel en gemakkelijk een offerte aan. En binnen 24 uur heb je één complete prijs voor het leggen van je Quick-Step laminaat, plinten en ondervloer.


Premium Deal & Quick-Step

quick step premium deal

 

 

Onze Premium Deal is de laminaat aanbieding voor de échte laminaat kenner. Daar hoort uiteraard Quick-Step bij.

 

Bij onze Premium Deal krijg je de hoogste kwaliteit vloer inclusief het leggen, ondervloer en plinten. Vraag direct gemakkelijk je Premium Deal aan en geniet van de voordelen.


Quick-Step - officiële partner van De Laminaat Expert
Quick-Step laminaatvloer

De Quick-step laminaatvloeren zijn gelaagd met een watervaste en gelijmde HDF plaat. Een HDF plaat wordt ook wel een High Density Fibre genoemd. Dit vormt de kern van het laminaat.

Deze kern heeft de volgende vier lagen:

 1. De Quick-Step bovenlaag
  Een doorzichtige, krasbestendige laag die krassen, vlekken en agressieve chemische producten tegengaat.
 2. De Quick-Step decorlaag
  Een zeer kwalitatieve foto die is gemaakt van echte tegels of hout, wat vervolgens wordt gedrukt. Het drukken van deze foto gaat via geavanceerde druktechnieken en wordt vervolgens afgewerkt met speciale hars, genaamd melaminehars.
 3. De Quick-Step kern
  Een kernlaag van topkwaliteit die met sterke lijm is vastgemaakt. Deze kern is bestendig tegen vocht en erg stabiel. De plaat is gemaakt van HDF.
 4. Tot slot: de Quick-Step tegen laag
  Een robuuste tegen laag wat ervoor zorgt dat het laminaat niet zal kromtrekken of doorzakken bij weerstaand. Het is wel belangrijk dat de Quick-Step vloer professioneel wordt gelegd, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Quick step


Quick-Step laminaat Impressive

De Quick-Step Impressive collectie is een lijn van Quick-Step die bekend staat om haar grote laminaatvloeren. Deze laminaatvloeren geven de ruimte direct een natuurlijke look & feel. De Quick-Step laminaat Impressive is daarom een uitermate geschikte laminaat lijn van Quick-Step voor woningen die een klassieke uitstraling hebben of een warm gevoel willen geven. Het Impressive laminaat is niet alleen erg mooi en heeft een goede kwaliteit, maar staat ook bekend als het meest waterbestendige Quick-Step laminaat wat ooit is gemaakt.


Quick-Step laminaat dealers

Door heel Nederland heb je veel verschillende Quick-Step laminaat dealers. Vaak kan een laminaatwinkel een samenwerking aangaan met Quick-Step om verschillende soorten laminaatvloeren te verkopen en zichzelf een Quick-Step laminaat dealer te noemen. Bij De Laminaat Expert gaan we graag een stap verder. We vinden het niet alleen belangrijk om een Quick-Step laminaat dealer te zijn, maar ook om onze klanten een all-in laminaat aanbieding te offeren.

Bij deze Quick-Step laminaat dealer krijg je Quick-Step laminaat, een ondervloer, plinten en het wordt ook nog allemaal gratis gelegd. Om die reden kunnen wij jou de allerbeste prijs van Nederland garanderen. Dit komt omdat wij een compleet pakket aanbieden omtrent Quick-Step. Vind je het elders goedkoper? Dan krijg je het verschil terug.


Quick-Step laminaat prijzen

De Quick-Step laminaat prijzen zijn vaste adviesprijzen waar de Quick-Step laminaat dealer zich aan moeten houden. Daarom is er weinig variatie mogelijk in de prijs. Het is dus belangrijk dat bij het kijken naar de Quick-Step laminaat prijzen, je goed let op de kosten voor de ondervloer, plinten en het laten leggen van het laminaat. Onze expertise betreft het aanbieden van één totaalpakket van laminaat voor een zeer scherpe prijs. Daarom zijn wij zeer voordelig wat betreft Quick-Step laminaat prijzen.

We nodigen je graag uit om binnen twee minuten gemakkelijk een offerte aan te vragen hieronder. Je zult vervolgens in 24 uur een op maat gemaakt offerte met prijzen voor je Quick-Step laminaat ontvangen. Je zult positief verrast zijn over onze Quick-Step Laminaat prijzen. Vraag nu direct en gemakkelijk een offerte aan.