Quick-Step


Quick-Step is misschien wel het grootste merk op het gebied van laminaat. Quick-Step vloeren zijn vloeren met een natuurlijke look en van hoge kwaliteit. Het assortiment van Quick-Step staat bekend om het grote aanbod met honderden soorten laminaatvloeren, voor ieders wens is er wel een juiste Quick-Step vloer. Denk hierbij aan standaard laminaat, maar ook bijvoorbeeld XXL laminaat of zelfs vinyl laminaat. Bij Quick-Step kan het allemaal.

 

De meesten kiezen voor Quick-Step die zeker willen zijn van een laminaatvloer van hoge kwaliteit. De Quick-Step vloeren zijn opgebouwd uit vier lagen wat er voor zorgt dat de vloer van extra hoge kwaliteit is en erg slijt vast is. Wanneer u bij ons in de showroom langs komt, zult u direct het verschil in kwaliteit merken bij huismerk laminaat en een echte Quick-Step vloer. De lagen waar een Quick-Step vloer uit bestaat ziet u hieronder.

Quick-Step laminaatvloer

De Quick-step laminaatvloeren zijn gelaagd met een watervaste en gelijmde HDF plaat. Een HDF plaat wordt ook wel een High Density Fibre genoemd. Dit vormt de kern van het laminaat.

Deze kern heeft vervolgens vier lagen:

 1. De Quick-Step boven laag
  Een doorzichtige, krasbestendige laag die krassen, vlekken en agressieve chemische producten tegen gaat.
 2. De Quick-Step decor laag
  Een zeer kwalitatieve foto die is gemaakt van echte tegels of hout, wat vervolgens wordt gedrukt. Het drukken van deze foto gaat via geavanceerde druktechnieken en wordt vervolgens afgewerkt met speciale hars, genaamd melaminehars.
 3. De Quick-Step kern
  Een kernlaag van topkwaliteit dat met sterke lijm is vast gemaakt. Deze kern is bestendig tegen vocht en erg stabiel. De plaat is gemaakt van HDF.
 4. Tot slot: de Quick-Step tegen laag
  Een robuuste tegen laag wat er voor zorgt dat het laminaat niet zal kromtrekken of doorzakken bij weerstaand. Het is wel belangrijk dat de Quick-Step vloer professioneel wordt gelegd, zodat de kwaliteit gewaarborgd kan worden.
Quick step

Quick Step-Laminaat aanbieding

quick step laminaat laten leggen
Kies voor het gemak van All-in Quick-Step deal | Door de complete vloer bij ons in te kopen bespaart u honderden euro's op het eindbedrag.

Onze Ijzersterke samenwerking met Quick-Step

Als men spreekt over kwaliteit. dan wordt gedacht aan Quick-Step laminaat vloeren. Wanneer men spreekt over de scherpste prijs van Nederland, dan komt De Laminaat Expert naar voren. Vandaar dat De Laminaat Expert & Quick-Step al jarenlang een ijzersterke samenwerking hebben.

 

Wij garanderen de laagste prijs van Nederland op al onze Quick-Step vloeren. Zoek niet verder en vraag direct een offerte aan, ziet u dat de Quick-Step laminaat vloer elders goedkoper is, dan krijgt u van ons het verschil terug.

 

Bij ons ontvangt u één all-in prijs voor uw Quick-Step Laminaat, zonder poespas of extra kosten achteraf. U kunt gemakkelijk via de formulier hiernaast een offerte aanvragen. Binnen 2 minuten en in 24 uur heeft u één complete prijs voor het leggen van uw Quick-Step laminaat, plinten en ondervloer.


PremiumDeal & Quick-Step

quick step premium deal

 

 

Onze Premium Deal is de laminaat aanbieding voor de echte laminaat kenner. Daar hoort uiteraard Quick-Step bij.

 

Bij onze Premium Deal krijgt u de hoogte kwaliteit vloer inclusief het leggen, ondervloer en plinten. Vraag direct gemakkelijk uw Premium Deal aan en geniet van de voordelen.


Quick-Step in Samenwerking met De LaminaatexpertNIEUW: Chat online met één van onze medewerkers..


Van 214 recensies

Onze klanten hebben ons in 2016 beoordeeld met een 9,4

Neem contact op met De Laminaatexpert logo telefoon
Telefoon

085-06 04 666

quick step winnaar


De verschillende soorten laminaatvloeren van Quick-Step

 

Quick-Step heeft een rijk assortiment aan diverse laminaat vloeren. Er zijn zoveel verschillende soorten en kleuren Quick-Step vloeren, dat we het goed begrijpen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Hieronder hebben we de meest populaire Quick-Step vloeren voor u op een rijtje gezet. Zo kunt u kijken welke lijn van Quick-Step vloeren het beste past bij uw wensen en behoeftes. 

 

Op alle onderstaande Quick-Step vloeren kunt u profiteren van onze Laminaat All-IN pakketten. Dat betekent dat u één duidelijke prijs krijgt voor uw Quick-Step Laminaat, ondervloeren, plinten en het laten leggen van het laminaat. Tevens krijgt u bij elke Quick-Step laminaat pakket een onderhoudset gratis. 


Quick-Step Creo: €29,95 P/M² ALL-IN

De populariteit van de Quick Step Creo blijft maar toenemen, daarom is de Quick-Step Creo een laminaat vloer wat valt in ons Premium pakket.

De Creo is één van de best verkochte laminaat vloeren in de markt. Bij de Laminaat Expert vinden we het belangrijk om altijd de scherpste prijs te kunnen aanbieden, zodat u kunt genieten van de beste kwaliteit Quick-Step laminaat vloeren voor de laagste prijs.

Tijdelijk hebben we een grote aanbieding lopen op onze Quick Step Creo vloeren. Op de complete Quick-Step Creo vloeren betaald u slechtst € 29,95 in plaats van € 43,95.

 

Vraag direct uw Quick-Step Creo offerte aan of bestel een staaltje. 

Quick-step Creo


De Laminaatexpert | Adviesprijs €43,95 p/m²  | €29,95 p/m²Quick-Step classic: nu al voor €33,95 P/M² all-in prijs

De Quick-Step Classic is een designlijn van klasse en karakter. De robuuste en natuurlijke Quick-Step laminaten maken een verbazingwekkende indruk. De Classic Line is kenmerkend voor haar kleur, uitstraling en stijl.

 

We zien dat veel klanten vaak kiezen voor de Quick-Step Classic die geen V-groef willen bij hun laminaat. De V-groef kunt u herkennen door de lijnen die van de laminaatplanken. Bij de Classic Line van Quick-Step zijn er geen lijnen te zien, wat zorgt voor een strakke look. 

 

Vraag direct een offerte aan voor uw all-in Quick-Step deal met de classic line of bestel een staaltje om direct een impressie te krijgen.


Quick-Step Classic

De Laminaatexpert | Adviesprijs €44,95 p/m²  | €33,95 p/m²

quick step scratch guard

 

Op alle Quick-Step Classics is de Scratch Guard van toepassing. Deze laag maakt het laminaat tien keer zo krasbestendig, wat het ideaal maakt voor een woning met kinderen en als laminaatvloer in de woonkamer.


quick step laminaat vloeren

Quick-Step Impressive: Indrukwekkend mooi en scherp geprijsd voor €35,95 P/M²

Indrukwekkend mooi en van hoge kwaliteit, Quick-Step Impressive. De Impressive series: 

 • Impressive
 • 4v-Groef
 • Uniclic Klikverbinding 
 • Klasse 32/AC4
 • Scratch Guard 
 • 25 jaar garantie

De Laminaatexpert | Adviesprijs €47,95 | €35,95 p/m²


Quick-Step Impressive


Quick-Step laminaat Impressive

De Quick-step Impressive collectie is een lijn van Quick-Step dat bekent staat om hoor middel tot grote laminaat vloeren. Deze laminaat vloeren geven de ruimte waar ze in liggen direct een natuurlijke look & feel. De Quick Step laminaat impressive is daarom een uitermate geschikte laminaat lijn van Quick Step voor woningen die een klassieke uitstraling hebben of een warm gevoel willen geven. De Impressive laminaat is niet alleen erg mooi en kwalitatief, maar staat ook bekend om het feit dat het meest waterbestendige quick step laminaat is wat ooit gemaakt is.


Quick-Step laminaat dealers

In heel Nederland heb je veel verschillende Quick-Step laminaat dealers. Vaak kan een serieuze laminaat winkel een samenwerking aan gaan met Quick-Step om de verschillen soorten laminaat vloeren te verkopen en zichzelf een Quick-Step laminaat dealer te noemen. Bij De-Laminaatexpert gaan we graag een stap verder. We vinden het niet alleen belangrijk om een Quick-Step laminaat dealer te zijn, maar onze klanten ook een all-in laminaat aanbieding te offeren.

Bij deze Quick-Step laminaat dealer krijgt u Quick-Step laminaat, ondervloer, plinten en wordt het allemaal gratis gelegd. Wij kunnen daarom u garanderen van de aller scherpste prijs in Nederland wat betreft het complete pakket omtrent Quick-Step. Vindt u het elders goedkoper, dan krijgt u het verschil terug.


Quick-Step laminaat prijzen

Er kan vaak niet veel gedaan worden mte de Quick Step laminaat prijzen. Dit zijn vaste adviesprijzen waar quick step laminaat dealer zich aan moeten houden. Het is dus belangrijk dat bij het kijken naar Quick-Step laminaat prijzen, u goed let op de kosten voor de ondervloer, plinten en het laten leggen van het laminaat. Doordat het de expertise is van de laminaat expert om één totaalpakket van laminaat voor een zeer scherpe prijs aan te bieden, zijn wij zeer voordelig wat betreft Quick-Step laminaat prijzen.

We nodigen u graag uit om binnen 2 minuten gemakkelijk een offerte aan te vragen. U zult vervolgens in 24 uur uw op maat gemaakt offerte met prijzen voor uw Quick-Step laminaat ontvangen. U zult positief verbaasd zijn van onze Quick-Step Laminaat prijzen. Vraag direct en gemakkelijk uw offerte aan.