085-06 04 666


BasicDEAL Laminaat incl. Leggen

Een budgetvriendelijke all-in laminaatvloer kan bij ons al vanaf €19,95 p/m². Hierin bieden wij laminaat van goede kwaliteit geschikt voor slaapkamers/zolders, basic ondervloer, afwerkplinten, leveren en bezorgen en uiteraard alles professioneel geplaatst met 1 jaar leggarantie. Het laminaat in de Basic Deal heeft 5 tot 10 jaar garantie. 

Basic Deal all-in laminaat afbeelding
Basic Deal vanaf €19,95 p/m² all-in | Geen poespas 1 duidelijk prijs

  10+ Laminaatkeuzes

  Laminaat met vlakke look (zonder v-groef)

  Basic ondervloer

  Afwerkplinten bijbehorend aan het laminaat

  Professionele plaatsing met 1 jaar leggarantie

  Complete vloer thuisbezorgd

  Normaal: €31,95 pm²     NU: €19,95 p/m² 

Goedkoopste All-in Deal

De juiste prijs combineren met de juiste kwaliteit is altijd moeilijk, maar bij De Laminaatexpert zijn we er toch in geslaagd:  De BasicDEAL 


Laminaataanbieding €19,95 p/m²

De Basic Deal laminaataanbieding is uitermate geschikt voor zolders en ruimtes waar niet veel belopen wordt.  Waar elke winkel normaal gesproken €31,95 p/m² vraagt, doen we dat bij De Laminaatexpert anders. Wij kunnen al leveren vanaf €19,95 p/m² all-inclusive.

 

Vraag daarom snel een Basic Deal offerte aan onderin deze pagina. 


Basic Deal recensies

Wij leggen al meer dan 10 jaar laminaatvloeren met een zeer hoge tevredenheidsbeoordeling van onze klanten. Bekijk enkele projecten uitgevoerd in de Basic Deal aanbieding. Onze vakmanschap zetten wij 100% in ongeacht de gekozen laminaat Deal. Laminaat collectie Basic

Bij de Laminaatexpert staan we voor goede kwaliteit laminaat, ondervloer en plinten. Ook bij onze BasicDEAL leveren wij laminaat van goede basiskwaliteit.

Al ons laminaat heeft een productgarantie van minimaal 6 jaar oplopend tot 10 jaar. In de Basic DEAL bieden wij meer dan 10 prachtige vlakke laminaatdecoren, voor een moderne en strakke Look. 

  

Een handgreep uit onze laminaatassortiment die in aanmerking komen voor de BasicDEAL vind u hiernaast.


Snel uw vraag stellen of offerte aanvragen

Vul hieronder zo veel mogelijk in en verstuur uw aanvraag naar ons op. Heeft u een plattegrond? Voeg deze dan toe aan uw aanvraag. Wij berekenen exact uw aantal m² en verwachte zaagverlies:


Toegepaste Ondervloer

De juiste ondervloer onder uw laminaatvloer is noodzakelijk voor een comfortabele vloer. `Voor ieder type ondergrond dient een bepaalde ondervloer te worden toegepast. Wij als expert in laminaatvloeren kunnen u hierover prima adviseren. 

 

Basic Deal Ondervloer | De Laminaatexpert

Bij de Basic Deal passen we een universele basis ondervloer toe. Deze is in de meeste gevallen goed toepasbaar in woningen gebouwd na 1960. Heeft een een houten ondergrond, slechte cementdekvloer of een betonnen vloer met veel hoogteverschillen? Bel of mail ons hierover.


1 Jaar Leggarantie ...

Niet alleen uw laminaat-, ondervloer- en plintkeuze zijn belangrijk voor een lange levensduur van uw laminaatvloer, het professioneel leggen van uw laminaat is minstens zo belangrijk voor het uiteindelijke resultaat. 

 

Door het laminaat goed en vakkundig te leggen wordt de levensduur van uw laminaatvloer verbeterd. Als expert op het gebied van laminaat kunnen wij een bepaalde factor zijn voor de uw laminaat droomvloer. 

 

Bij De BasicDEAL krijgt u gegarandeerd 1 jaar garantie op het leggen van het laminaat, de ondervloer en plinten.  Wilt u een langere garantieperiode op het leggen van uw laminaat? Kijk ook eens naar onze SuperDEAL en PremiumDEAL...


Bestel snel & simpel Staaltjes

Bestel staaltjes van uw favoriete laminaat eenvoudig en snel bij u thuis. Zo kunt u van dichtbij zien en voelen of het laminaat past bij uw meubels en interieur..Bestel hier uw gratis samples