Laminaat Gratis Gelegd


Laminaat leggen

Heeft u elders uw laminaat ingekocht en wilt u dat wij dit voor u leggen. Dat kan bij de Laminaatexpert. Onze prijzen op laminaat leggen zijn laag en de kwaliteit op het geleverde werk is hoog. Niets voor niets zijn wij de expert op laminaatgebied in Nederland. 

 

Bij De Laminaatexpert kunt u ook terecht voor de goedkoopste laminaataanbiedingen. Hier kunt u uw laminaat inkopen en leggen wij het professioneel en altijd naar tevredenheid van onze klanten. 

 

Wij leggen laminaat tegen extra voordelige legtarieven in combinatie met de Basic Deal, Super Deal of Premium Deal. Hierbij wordt het laminaat met gratis leggen aangeboden. 


In de meeste gevallen is dit de voordeligste manier om een complete laminaatvloer te bestellen voor de laagste prijs. Het gemak en comfort van deze laminaat all-incl. service is de laatste tijd steeds populairder geworden. In onze blog kun je dit teruglezen. U maakt uw laminaatkeuze en de Laminaatexpert regelt de rest!

 

Onze tarieven voor het leggen van laminaat beginnen bij € 4,95 p/m² voor grotere vloeroppervlakten. in combinatie met laminaat, ondervloer en plinten kan het leggen gratis worden gedaan.  Bel ons op 085-06 04 666 en vraag naar de voorwaarden. 


Ondervloer leggen


Voordat het laminaat gelegd kan worden, moet eerst de ondervloer worden gelegd. Dit wordt op professionele wijze gedaan. Wij kijken goed naar de wensen van onze klanten en de staat van de cementdekvloer alvorens te beginnen met leggen van de ondervloer.

 

Wanneer een huis vloerverwarming heeft zal speciale ondervloer geschikt voor vloerverwarming gelegd moeten worden. Hier hebben wij veel ervaring mee. 

 

Als de ondervloer gelegd moet worden in appartementen waar een geluidsreductie norm geld van 10 dB, dan zal ook hier speciale ondervloer voor nodig zijn. We gebruiken dan liever platen ondervloer dan ondervloer rollen. 

 

Onze tarieven voor het leggen van ondervloer op de cementdekvloer bedraagt €2,95 p/m² ongeacht welk ondervloer u kiest.


Naast het feit dat de juiste ondervloer voor meer comfort zorgt, zal het goed leggen van de ondervloer veel uitmaken op het eindresultaat. Zie alle ondervloer van De Laminaatexpert. Neem contact op en vraag naar alle voorwaarden.


Plinten leggen

Plinten leggen tegen de goedkoopste tarieven. U kunt kiezen uit hoge plinten of lage plinten. Onze vakmensen monteren deze professioneel en met een mooie afgewerkt look. Zowel witte plinten als bijbehorend kleur plinten worden vanaf €1,95 per meter gelegd.

Met meer dan 10 jaar ervaring in de laminaatvloeren weten wij goed waar we op moeten letten bij het monteren van plinten. Een mooi afgewerkte vloer verdient de beste plinten. En deze plinten zijn bij De Laminaatexpert het goedkoopst.


Laminaat + ondervloer +plinten & leggen

Laminaat met leggen en ondervloer plinten all-in vloer aanbieding

Laminaat all-in

Kiest u liever voor een totaalpakket van laminaat met ondervloer en bijbehorende plinten inclusief alles leggen, dan kunt u het beste één van onze super aanbiedingen kiezen. In de aanbiedingen zit het leggen van de laminaatvloer gratis! 

 

Kies uit: 

Basic Deal 

Super Deal

Premium Deal