085-06 04 666


SuperDEAL Laminaat incl. Leggen

Super Laminaat all-in Deal bij De Laminaatexpert. Voor €24,95 p/m² all-inclusive laminaat
Super kwaliteitlaminaat voor de laagste prijs | Super All-in Deal

  20+ Laminaatkeuzes

  Super kwaliteit | 10-15 jaar garantie !

  Vlakke laminaatdecors of met V-groef

  Extra Comfort ondervloer

  Afwerkplinten inbegrepen

  Alles in huis geleverd

  Professioneel leggen van de vloer 

  2 jaar garantie op ons legwerk!

  Normaal: €36,95 pm²     NU: €24,95 p/m² 


"Meest GEkozen All-in LaminaatDEAL"

De SuperDEAL van De Laminaatexpert is de meestgekozen DEAL. Deze deal bevat een complete vloer van hoge kwaliteit laminaat, met een goede ondervloer en bijpassende afwerkplinten. U hoeft zich geen zorgen meer te maken of uw laminaat langere tijd meegaat. Nu tijdelijk met extra voordeel en een schoonloopmat GRATIS. 


+Tijdelijk GRATIS Schoonloopmat Aanbieding

Actie juli 2018 Wegens succes verlengd | OP=OP
Actie juli 2018 Wegens succes verlengd | OP=OP

Kiest u voor de SuperDeal dan krijgt u daar een gratis deurmat bij.

Dit is geldig wanneer u kiest voor de meest gekozen all-in laminaat deal vanaf 30m². 

 

Een schoonloopmat is altijd handig om de levensduur van uw vloer te behouden. Wilt u het liever in uw vloer gemonteerd hebben met profielen? Kies dan voor de Premium Deal!

Bekijk hier enkele projecten die wij afgerond hebben. Waaronder heel veel Super Deal laminaatvloeren die wij gelegd hebben. 


Vele recensies laminaat inclusief leggen als SUperdeal


Bestel snel & eenvoudig uw gratis samples laminaat Direct in huis

Bij De Laminaatexpert weten we dat het erg lastig is om uw laminaat uit te kiezen op basis van impressie foto's. Daarom bieden wij van al onze laminaatvloeren GRATIS samples aan.

 

Maak gebruik van deze gratis service en ontvang binnen 5 werkdagen de staaltjes per (post)pakket in huis. 

 

Uiteraard kunt u ook uw gewilde staaltjes bij ons ophalen in onze opslag/showroom in Zwijndrecht.


V-Groef Laminaat

In de super all-in deal bieden wij laminaat aan met v-groef. Dit is een vloer waar een vellingkant aan 2 of 4 zijdes van elk laminaatplank is ingefreesd. Hierdoor krijgt het laminaat een meer ruimtelijk effect en een ware "houten vloer look". 

  •  4V-Groef: Aan alle 4 de zijden een V-groef voor een echte "houten plankenlook"
  •  2V-Groef: Aan 2 zijden een V-groef voor een "houten plankenlook"
  •  Zonder V-Groef: Moderne vlakke uitstraling

Een handgreep uit onze laminaatassortiment die in aanmerking komen voor de SuperDEAL

2 Jaar Leggarantie ...

Niet alleen uw laminaat-, ondervloer- en plintkeuze zijn belangrijk, het professioneel leggen van uw laminaat is minstens zo belangrijk voor het uiteindelijke resultaat. 

 

Door het laminaat goed en vakkundig te leggen kunt u de levensduur van uw vloer verlengen. Als expert op het gebied van laminaat kunnen wij een bepalende factor hierin zijn. 

 

Bij De SuperDEAL krijgt u gegarandeerd 2 jaar garantie op het leggen van uw laminaat, ondervloer en plinten.  Voor een garantieperiode van meer dan 2 jaar op het leggen van uw laminaat kijk ook eens naar de PremiumDEAL...


Een Super Laminaataanbieding

Bij de SuperDeal heeft u een nog ruimere keuze in laminaat dan bij de Basic Deal. U heeft de keuze uit 2V/4V-groef laminaat en natuurlijk ook zonder V-Groef. Daarnaast krijgt u vele extra's en tot wel 2 jaar leggarantie. 

 

Het laminaat in de SuperDeal is allemaal geschikt voor woonkamergebruik en voor plekken waar voor wordt belopen. Normaliter worden deze laminaatvloeren aangeboden voor €36,95 p/m² in de winkel. Bij De Laminaatexpert houden we van goede kwaliteit voor de aller laagste prijs. Wij bieden ze al aan vanaf €24,95 p/m² !!

Hoge Kwaliteit Laminaat

De expert op laminaatgebied wordt je niet zomaar en daar weten we bij De Laminaatexpert alles van: Door hoge kwaliteit te leveren voor superlage online prijzen houden we onze goede reputatie hoog. 

 

Ons succes wordt vooral gekenmerkt doordat wij een concept hebben ontwikkeld waarbij wij geen fysieke winkels meer nodig hebben en toch een betere service kunnen leveren tegen veel lagere prijzen dan onze concurrenten. 

 

De SuperDEAL bevat laminaat van hoge kwaliteit die zich vooral kenmerkt als robuust en elegant. Daarnaast voelt de toplaag als echt hout door de voelbare structuur van het laminaat. Een super vloer die voor vele jaren woonplezier moet zorgen. Kies daarom voor de Super all-in Deal.