Afgeronde projecten · 12. februari 2020
De Laminaat Expert kijkt niet snel op een kilometertje langer reizen. Waarom zouden we moeilijk doen over een uurtje meer of minder. Dit keer bracht de volgestouwde bus onze parketteurs naar Overijssel waar te Bergentheim een 66 m² grote Premium Deal de vloer op moest. Bekijk de resultaten van deze exclusieve klus.

Afgeronde projecten · 12. februari 2020
In Hellevoetsluis mochten onze jongens weer heerlijk de mouwen opstropen. Niet minder dan 70 vierkante meter Wild Grijs moest er op vloer komen. Lees verder hoe ze het ervan af hebben gebracht.

Afgeronde projecten · 22. januari 2020
In deze post laten we zien wat er gaat gebeuren wanneer onze experts in vloerverwarming bij je langskomen voor een 'droogbouw' installatie.

Afgeronde projecten · 13. januari 2020
Onze parketteurs mochten weer eer van hun werk halen in Rotterdam. Een klus waar allereerst voor gezweet moest worden. 87 pakken moesten de woning in. Lees verder wat ermee gedaan is.

Afgeronde projecten · 08. januari 2020
Een klus voor de jongens met de grote handen. Met Mammoet Oak XXL. Een extra breed laminaat (32,6 cm). Een laminaat dat elke ruimte meer cachet verleent en 'm voorziet van een een luxere uitstraling. Lees verder hoe ze het ervan af hebben gebracht.

Afgeronde projecten · 22. november 2019
Deze vloer in visgraat motief werd gelegd in een lange smalle woning, een zogenaamde ‘pijpenla’, met open keuken en inclusief een kleine entree. Visgraat is een juiste keuze wanneer laminaat planken in de lengte of breedte richting een ongewenst ruimtelijk effect geven. .

Afgeronde projecten · 13. november 2019
Bekijk het effect van een V-groef aan alle vier zijdes van de plank. De 4V benadrukt de robuuste look van deze Grizzly red vloer. Er ligt daardoor een stoere planken vloer, doorlopend in alle vertrekken.

Afgeronde projecten · 24. oktober 2019
Een hele mooie projectklus kregen onze parketteurs in Bleiswijk voor hun kiezen. Een fraaie bedrijfsruimte mochten we voorzien van 70 m² laminaat uit de SuperDeal. Check de details

Afgeronde projecten · 24. oktober 2019
Opnieuw mochten we onze jongens op weg sturen met Venetiaanse Eik achterin de auto. Logisch, het is een vloer uit de Quick-Step Eligna serie. Topkwaliteit dus, met een meer dan een uitstekende fabrieksgarantie. Lees verder

Afgeronde projecten · 02. oktober 2019
Een mooie klus kregen onze parketteurs in Schiedam voor hun kiezen. Twee verschillende deals op twee verschillende verdiepingen. Daar viel veel eer mee te behalen.

Meer weergeven