Afgeronde projecten · 11. september 2019
Een fraaie klus wachtte ons team in Rotterdam. Hun missie: een perfect gelegde vloer van 70 vierkante meter Villa Cool XL.

Afgeronde projecten · 28. augustus 2019
Voor dit leuke project togen onze jongens naar IJsselsteijn. Achterin de auto: 57,5 m² Venetiaans Eik Naturel uit de Quick-Step Eligna serie.

Afgeronde projecten · 28. augustus 2019
Een hele leuke klus kregen onze jongens te doen in Dordrecht: meerdere deals voor meerdere ruimtes. Voor de orderverwerking is het dan sowieso zaak om alles goed uit te kienen, zeker als er ook verschillende ondervloeren toegepast moeten worden.

Afgeronde projecten · 19. augustus 2019
Voor elke deal weten onze parketteurs er altijd weer wat moois van te maken. Dus ook met deze fraaie Bali Driftwood uit de Basic Deal. Lees verder hoe ze dit aangepakt hebben.

Afgeronde projecten · 14. augustus 2019
Voor deze opdracht mochten onze parketteurs een forse pluim ontvangen. Niet minder dan 56 vierkante meter hebben ze geleverd, gelegd en afgewerkt. Lees verder hoe en wat

Afgeronde projecten · 07. augustus 2019
Echte eer van hun werk verkregen onze jongens in Leiden waar ze met 76 m² in de wagen naar toe zijn gereden om hun kunsten te vertonen. Lees verder hoe ze tot dit schitterende resultaat zijn gekomen.

Afgeronde projecten · 07. augustus 2019
Een mooie uitdaging op het bord van onze parketteurs. 85 m² 4716 XXL Mammoet Light Oak. Op zich al een flinke sjouwklus. Lees verder hoe ze de legklus aangepakt hebben.

Afgeronde projecten · 05. augustus 2019
Een super SuperDeal kregen onze parketteurs in Middelburg voor hun kiezen. 60 vierkante meter Moskou Grijs Breed Eiken moest er op de vloer. In deze blogpost lees je hoe ze dit aangepakt hebben.

Afgeronde projecten · 30. juli 2019
Een fraai stukje vakwerk mochten onze jongens afleveren in het Utrechtse Wijk bij Duurstede. Met 49,5 m² 4660 Oklahoma City dwars door de ochtendfile voor het leveren van een Premium Deal. Daarvoor was gekozen voor een upgrade van de ondervloer. Groene 7 mm platen die garant staan voor een uitstekend loopcomfort en dit geluidsreductie op loopbewegingen en contact. Vervolgens kon men aan de slag met het laminaat. De 4660 Oklahoma City is een 7 mm dik laminaat met aan vier zijdes rondom een...

Afgeronde projecten · 16. juli 2019
Een kolfje naar de hand voor onze meesterparketteurs. 65 m² Swiss Mountain en 94 m² Wit Elegant dat in Den Haag gelegd moest worden. Niet bepaald een klus voor een achternamiddag.

Meer weergeven