· 

109 m² Royal Diana XXL te Hillegom

Aangekomen op de werklocatie - een pas opgeleverde appartement - konden onze jongens meteen aan het werk. De bezorgdienst had een forse pallet laminaat afgeleverd dus  geen tijd om te treuzelen of een bakkie te doen. Eerst moest de ondervloer op de ondergrond. Een relatief kleine moeite aangezien de Premium Onyx Protector van de rol komt en zich makkelijk laat snijden.

 

A01 Royal Diana XXL

De Royal Diana is net als alle andere vloeren in de Royal Deal collectie, een vloer met koninklijke allure. Dit mat afgewerkte laminaat is 8 mm dik, kent een v-groef aan elke zijde en een een uiterst natuurgetrouw, op notenhout gelijkend decor. De meest in het oog springende eigenschap is evenwel het formaat. Elk paneel is mar liefs 32 cm breed. Een formaat dat de ruimte aanmerkelijk groter laat lijken.

 

Plaatsing

Met de Duitse kwaliteit van een Kronos-vloer als de Royal Diana weten onze jongens wel raad.  Geen klik- en/of zaagproblemen dus in vlot tempo opgeleverd na enig overleg met de opdrachtgever over de te volgen legrichtingen. We wisten verder dat het bij een dergelijke vloeroppervlakte nodig was om extra rekening te houden met de werking in de vloer, dus hadden we de parketteur enige dilatieprofielen meegegeven. 

 

Afwerking

Enige dagen later mocht onze plintenspecialist ook naar Hillegom, met in de auto een enorm berg afwerkplinten in de kleur Verdon Oak Brown. Zijn taak, het plaatsen van de 'kers' op een prachtig geplaatste laminaatvloer. Bekijk onder de foto's hoe hij smetteloos werk heeft afgeleverd.