Douwes Dekker laminaat & Leggen


Laminaatvloer aanbieding Basic

Douwes Dekkers laminaatvloeren zijn sterke, robuuste en mooie laminaatvloeren geschikt voor bijna iedere ruimte. Het merk typeert zich door als het ware karakter in huis te brengen. In alle Douwes Dekker laminaatvloeren komt dit typerende designfilosofie terug. Bij de Laminaatexpert zijn enkele prachtige WELKOM vloeren van Douwes Dekker al vanaf €29,95 p/m² all-incl. in huis te halen met de SuperDeal.


Keuze uit vele prachtige vloeren van Douwes Dekker

De Laminaatexpert in samenwerking met Douwes Dekker laminaat:


Laminaatvloer aanbieding Douwes Dekker & De Laminaatexpert..

Bij De Laminaatexpert zijn we continu bezig om de mooiste laminaatvloeren tot onze laminaatcollectie te voegen. Naast zichtbare schoonheid, zal de kwaliteit van de laminaatvloer een erg belangrijke rol spelen bij deze keuze. Bij de Laminaatexpert zijn we zeer kritisch op deze twee aspecten: schoonheid & kwaliteit. De laminaatvloeren van Douwes Dekker blinken hierin uit. De nieuwe WELKOM laminaatlijn van het merk is een bijzondere toevoeging op de al imposante collectie.


Douwes Dekker topkwaliteit laminaat in de aanbieding ook als Superdeal €24,95

De aangeboden Douwes Dekker laminaatmodellen komen terug in alle aanbiedingen: De Basic Deal, Super Deal & Premium Deal. Prachtige Douwes Dekker vloeren in de aanbieding voor de laagste online laminaatprijzen. Klik hier voor de Super Deal. Het laminaat in deze aanbieding heeft aan 2 zijden mooie V-voegen, voor een houten look. All-in Laminaat

Deze uitstekende laminaatvloeren komen uiteraard als All-in laminaataanbieding binnen de Basic Deal laminaatactie. Laat je inspireren en kies voor de Basic Deal van De laminaatexpert voor €19,95 p/m².

 

Elders kost een soortgelijke vloer inclusief ondervloer, plinten en gratis gelegd minimaal 50 % meer dan bij De Laminaatexpert!  

laminaatvloer in de hal met standbeeld en prachtige zuilen. Laminaat is overal toe te passen in huis, kantoor, winkel of pand.
Strokenlaminaat op z'n best

Modern & Stijlvol Laminaatvloer

De Basic Deal van De Laminaatexpert zijn enkel laminaatvloeren zonder V-voeg of V-groef aangeboden. Deze laminaatvloeren zonder groeven typeren zich als modern en stijlvol. Deze look krijgt het door het vlakke oppervlak van de laminaatvloer.

Gaat de voorkeur meer naar een echte houten look laminaat, kies dan één van de prachtige Douwes Dekker laminaten van de Superdeal voor €24,95 p/m²