· 

57 m² Berlin Oak te Den Haag

Ook bij deze opdracht was een belangrijke rol weggelegd voor de planning. Gegeven de warmte moesten we rekening houden met het acclimatiseren en de nodige extra tijd voor het helpen verplaatsen van enige meubilair. Hierna kon onze parketteur aan de slag met de ondervloer. Niet die uit de deal maar een upgrade in de vorm van de Isosilence. Deze is gemaakt van rubber en kan nog beter elk contact- en loopgeluid kan dempen.

 

Berlin Oak

De Berlin Oak is een vloer die we al heel lang in onze Comfort Deal bieden. Logisch, het is een veelzijdige 4v-vloer die geschikt is voor intensief gebruik in huis of op de werkvloer. Gebruiksklasse 31. Daarbij is-tie voorzien is van een opmerkelijk natuurgetrouw, Scandinavisch decor bestaande uit een onregelmatige verdeling van nerven. Je voelt er ook een licht reliëf hetgeen die natuurgetrouwheid een andermaal versterkt. Met panelen van 129,2 bij 19,3 heb je met de Berlin Oak een vloer die geschikt is voor elke woonstijl.

 

Plaatsing en afwerking

Alvorens met de plaatsing aan het werk te gaan, heeft onze parketteur eerst goed gekeken naar de te volgen legrichting. Afhankelijk van de lichtinval bepaalt die immers de ruimtelijke ervaring. Met de juiste legrichting laat je een kamer aanmerkelijk groter lijken.

Bij de plaatsing heeft onze parketteur gebruik gemaakt van enkele dilatatieprofielen die de werking van de vloer moeten opvangen onder de veranderende temperaturen. Verder heeft hij de vloer afgewerkt. Met hoge, witte mdf-plinten en met afwerkplinten in de kleur Aspen Eiken op de plekken waar geen hoge plinten mogelijk zijn. Met het terugplaatsen van het meubilair kwam deze opdracht tot een voor ieder bevredigend eind.