· 

Basic Deal 30 m² Noordkaap Eik te Rotterdam

Als eerste was er natuurlijk wel een en ander te versjouwen. Vloer, ondervloer, plinten en al ons gereedschap moest naar boven, maar na even op adem te zijn gekomen konden we direct aan de slag, om te beginnen met een extra taak: het verplaatsen van de wasmachine om ruimte te maken.

 

Noordkaap Eik

Na het uitrollen van de ondervloer - de Premium Onyx Protector - hebben we in enkele uren de 30 m² Noordkaap Eik geplaatst. Dit is een 6 mm dik laminaat dat je in elke woonstijl wel kwijt kunt. De vloer is vlak, dat wil zeggen zonder v-groeven, en kent vloerdelen in het klassieke formaat van 129,1 bij 19,3 cm. Opvallend daarbij is vooral de degelijkheid. De Noordkaap Eik is met gebruiksklasse 31 uitstekend bestand tegen zwaar gebruik in huis. Bij de plaatsing heeft de parketteur een dilatatieprofiel toegepast plus een hoeklijnprofiel bij de trap.

 

Afwerking

Een aardige bijkomstigheid is ook dat de Noordkaap Eik geleverd kan worden met plakplinten in exact hetzelfde decor. Onze parketteur heeft ze diezelfde dag meteen overal aangebracht. Met name die plinten verraden op onderstaande foto's de hand van de vakman.