· 

71 m² Achensee Eik te Breukelen

Voor de totstandkoming van deze vloer hechten we veel waarde aan degelijk advies. Hier had de opdrachtgever gemeld dat we te maken zouden krijgen met twee verschillende ondergronden. Zandcement in de te bekleden bovenverdieping en hout op zolder. Bij zandcement voldoet onze Premium Onyx folie als ondervloer, maar voor een houten ondergrond heb je platen nodig voor optimale stabilisatie. We hebben dan ook zgn. bruine platen geadviseerd. Die zijn 10 mm dik, perfect voor een stevig geplaatste vloer.

 

Achensee Eik 1061

De 7 mm dikke Achensee Eik is al jaren een van onze toppers uit de Comfort Deal collectie. Een robuuste 4v-vloer voor een prima prijs die je in elke ruimte kwijt kunt. Dit in Duitsland gemaakte laminaat onderscheidt zich vooral in de onregelmatig verlopende nervenstructuur. Dat maakt 'm zeer natuurgetrouw, mede dank zij het lichte reliëf van de toplaag. Elk paneel is 129,2 cm lang en 19,3 cm breed. In rap tempo heeft onze parketteur er een prachtige vloer mee opgeleverd, netjes afgewerkt met profielen bij de trap.

 

Plakplinten

Een aardige bijkomstigheid van de Achensee Eik dat de producent ook afwerkplinten meelevert in hetzelfde decor. Onze parketteur heeft ze meteen erbij gepakt voor de afwerking. Bekijk op onderstaande foto's hoe netjes hij dit heeft gedaan, bij de vele drempels maar ook bij zoiets als de warmteketel op zolder.