· 

112 m² Oak Nature Grey 4V te Barendrecht

Deze opdracht bracht met zich mee dat we reeds eerder op dit adres hadden gewerkt. Zowel onze collega's van De Pvc Expert als die van De Trap Expert hadden reeds hun vaardigheden betoond in het plaatsen van een pvc-vloer en traprenovatie. Op de 1e en 2e verdieping mochten we dus aan de slag met een Comfort Deal. Gekozen was om 'm niet als zodanig te laten uitvoeren maar met een geupgrade ondervloer die we als eerste zijn gaan plaatsen. Zeven millimeter dikke groene platen. Goed voor nog meer demping van elk loop- en contactgeluid.

 

Oak Nature Grey 4V

De Oak Nature is een 7 mm dikke laminaatvloer van Duitse makelij bestaande uit vloerdelen in het formaat 128,6 bij 19,4 cm. Kenmerkend voor deze mat afgewerkt 4v-vloer is fraai gedetailleerd licht bruingrijs decor met een licht doorleefde uitstraling en een toplaag waaraan een voelbare structuur is gegeven.

 

Plaatsing

De plaatsing laat zich vooral dicteren door de manier waarop het licht invalt. Zo kan je immers de ruimte groter laten lijken. Onze parketteur overlegt daarom eerst met de opdrachtgever over de te volgen legrichting en is daarna aan de slag gegaan met de 112 m² Oak Nature Grey. Dat zijn 50 pakken van elk om en nabij 20 kg zwaar, dus moest er ook flink de trappen op worden gesjouwd. Uiteraard zijn bij de plaatsing enige dilatatieprofielen toegepast, bestemd om de werking in de vloer op te vangen.

 

Afwerking

Op een latere datum mocht ook onze plintenspecialist naar Barendrecht. Ditmaal voor de montage van de als upgrade geleverde hoge plinten in de kleur RAL9016 als ook plakplinten in de kleur Oude Rustieke Eik. Een fraaie combi.