· 

44 m² Royal Diana XXL te 's Hertogenboch

Voordat we de eerder bezorgde pakken laminaat van hun verpakkingen gingen ontdoen, zijn we eerst gestart met het leggen van de ondervloer. Dit betrof niet de standaard bij de Premium Deal geleverde folie, maar een rubberen ondervloer. Ook van de rol maar dan extra egaliserend en geluiddempend. Dat geeft net een ander gevoel wanneer je er overheen loopt.

 

Royal Diana XXL A01

De Royal Diana XXL is van onze king size vloeren uit de Royal Deal collectie. Dé deal voor extra groot of dik laminaat en laminaat dat goed bestand is tegen water. De "A01" is met 8 mm dikte al zeer geschikt maakt voor druk gebruikte ruimtes. Het grote onderscheid zit 'm in het formaat van deze door de Duitse producent ontwikkelde vloer. Elk paneel is 138 cm lang en 32,6 breed. Een formaat dat andermaal de uitstraling van een echte houten vloer versterkt. Zeker wanneer je bedenkt dat de matte toplaag is voorzien van een voelbare houtstructuur weet je dat je zult genieten van maximale natuurgetrouwheid.

 

Plaatsing

Bij een dergelijke vloer denk je al gauw aan 'grote passen, snel thuis', onze parketteur heeft er echter de tijd voor genomen om een onberispelijk geplaatste vloer op te leveren. Fraai afgewerkt met een mooi profiel bij de trapovergang plus de als upgrade afgenomen hoge mdf-plinten. Op plekken waar dit niet mogelijk was heeft hij plakplinten aangebracht in de kleur Verdon Oak Brown. Ze lijken naadloos aan te sluiten op de kleur van de vloer.