Afgeronde projecten

Afgeronde projecten · 24. mei 2018
Vandaag hebben onze jongens in de oudste stad van Nederland, Dordrecht, een prachtige Quick-Step laminaatvloer gelegd: De Eligna EL3990 Venetiaanse Eik Licht.

Afgeronde projecten · 10. mei 2018
In Eindhoven hebben we vandaag een best wel bijzondere vloer geleverd en gelegd: De IM1860 Den Natuur van Quick-Step. Deze vloer valt binnen de Impressive collectie van het bekende merk en heeft diepe groeven. Het voelt als echt natuur hout!

Afgeronde projecten · 11. november 2017
In rockanje hebben we ca. 78 m² laminaat gelegd op 2 verdiepingen. De Pool grijs eiken 2v als PremiumDeal. Een karakteristieke vloer met heel veel kleurtinten.

Afgeronde projecten · 27. oktober 2017
Topkwaliteit Premium Laminaatvloer voor de laagste prijs! De Zand Eiken 2v, een erg gewilde vloer, compleet gelegd en afgewerkt met plakplinten. Zie het resultaat..

Afgeronde projecten · 09. oktober 2017
In Leiden hebben we een laminaatvloer van 30m² opgeleverd als SuperDeal aanbieding. Laminaat + ondervloer + plinten + levering + professioneel leggen voor maar €24,95 p/m² !

Afgeronde projecten · 06. oktober 2017
Laat uw vloer door de expert in laminaat en plinten doen: De Laminaatexpert. Afgelopen weekend hebben wij voor een klant in Barendrecht Quick-Step laminaat mogen leveren en leggen met daarnaast hoge witte eigentijdse sfeerplinten. Het resultaat: verbluffend mooi!

Afgeronde projecten · 05. oktober 2017
Voor een klant in Barendrecht hebben wij de Douwes Dekker Robuust eiken naturel mat geolied 24,3 cm breed en 2,20 meter lange planken gelegd. Uiteraard van topkwaliteit met zijn 9mm dikte. Aangezien dit decor een uitloopmodel van Douwes Dekker is, was het laminaat bij ons in de aanbieding: PremiumDeal All-in

Afgeronde projecten · 29. september 2017
Voor NTS Computers Technology BV in Rotterdam hebben wij de Douwes Dekker Welkom Noten Grijs Geolied 2V mogen leggen. Een mooie vloer met rustgevende kleuren en patronen.

Afgeronde projecten · 21. september 2017
In het centrum van Schiedam hebben wij een appartement van het prachtige Eurohome Khaki Oak laminaat voorzien. Mooie vloer en tevreden klant :D

Afgeronde projecten · 19. september 2017
In een appartement in Dordrecht hebben wij op maandag 18 september voorzien van natuur eiken laminaat met v-groef. We hebben de laminaatvloer bovenop het oude tapijt gelegd. Ook hier geld de 10dB geluidsnorm voor appartement, waardoor wij een speciale ondervloer geplaatst hebben.

Meer weergeven