Afgeronde projecten

Afgeronde projecten · 24. oktober 2019
Een hele mooie projectklus kregen onze parketteurs in Bleiswijk voor hun kiezen. Een fraaie bedrijfsruimte mochten we voorzien van 70 m² laminaat uit de SuperDeal. Check de details

Afgeronde projecten · 24. oktober 2019
Opnieuw mochten we onze jongens op weg sturen met Venetiaanse Eik achterin de auto. Logisch, het is een vloer uit de Quick-Step Eligna serie. Topkwaliteit dus, met een meer dan een uitstekende fabrieksgarantie. Lees verder

Afgeronde projecten · 02. oktober 2019
Een mooie klus kregen onze parketteurs in Schiedam voor hun kiezen. Twee verschillende deals op twee verschillende verdiepingen. Daar viel veel eer mee te behalen.

Afgeronde projecten · 24. september 2019
Opnieuw mochten we naar Nieuwegein voor het plaatsen van een Quick-Step vloer uit de Eligna serie, en wederom betrof het Venetiaans Eiken. Geen 3907 zoals eind augustus, maar 3908, de Naturel variant.

Afgeronde projecten · 11. september 2019
Een fraaie klus wachtte ons team in Rotterdam. Hun missie: een perfect gelegde vloer van 70 vierkante meter Villa Cool XL.

Afgeronde projecten · 28. augustus 2019
Voor dit leuke project togen onze jongens naar IJsselsteijn. Achterin de auto: 57,5 m² Venetiaans Eik Naturel uit de Quick-Step Eligna serie.

Afgeronde projecten · 28. augustus 2019
Een hele leuke klus kregen onze jongens te doen in Dordrecht: meerdere deals voor meerdere ruimtes. Voor de orderverwerking is het dan sowieso zaak om alles goed uit te kienen, zeker als er ook verschillende ondervloeren toegepast moeten worden.

Afgeronde projecten · 19. augustus 2019
Voor elke deal weten onze parketteurs er altijd weer wat moois van te maken. Dus ook met deze fraaie Bali Driftwood uit de Basic Deal. Lees verder hoe ze dit aangepakt hebben.

Afgeronde projecten · 14. augustus 2019
Voor deze opdracht mochten onze parketteurs een forse pluim ontvangen. Niet minder dan 56 vierkante meter hebben ze geleverd, gelegd en afgewerkt. Lees verder hoe en wat

Afgeronde projecten · 07. augustus 2019
Echte eer van hun werk verkregen onze jongens in Leiden waar ze met 76 m² in de wagen naar toe zijn gereden om hun kunsten te vertonen. Lees verder hoe ze tot dit schitterende resultaat zijn gekomen.

Meer weergeven