Afgeronde projecten

90 m² Pasta Oak te Heerhugowaard
Afgeronde projecten · 10. januari 2021
Deze geweldige vloer hebben we mogen leggen in Arnhem. Pasta Oak. Een hele fijne vloer die we als Comfort Deal hebben geleverd en geplaatst. Lees verder en bekijk de foto's.

100 m² Zachte Eik Licht te Arnhem
Afgeronde projecten · 28. december 2020
Een klus waarop met heel veel plezier wordt teruggekeken. Niet minder dan 100 m² Quick-Step laminaat mocht onze parketteur plaatsen te Arnhem. Laminaat van het beste kwaliteitsniveau dus. Daar komt onze parketteur graag vroeg voor uit de veren. Bekijk het resultaat

80m² Japans Eik te Leiden
Afgeronde projecten · 23. december 2020
Te Leiden kregen we de eer een hele woning te voorzien van laminaat. Het betrof een appartement op de zesde verdieping. Flink sjouwen dus, maar dat kun je gerust aan onze jongens overlaten. Bekijk de foto's

Afgeronde projecten · 17. december 2020
In Amsterdam mochten we ons heerlijk uitleven. 60 m² Basic Grijs moest daar op de vloer komen. Lees verder hoe en wat en bekijk de foto's.

Afgeronde projecten · 07. december 2020
Onze parketteurs hebben weer een indrukwekkende vloer mogen afleveren. Met Douwes Dekker visgraat laminaat. Een van de mooiste betaalbare vloeren voor liefhebbers van visgraat. Lees verder en bekijk de foto's.

Afgeronde projecten · 01. december 2020
Voor dit bijzonder fraai project ging de reis naar Dordrecht. Op het programma: het leggen van 65m² Quick-Step Riva Eik Bruin, en het verzorgen van een perfect afwerking. Bekijk de foto's van deze prachtige laminaatvloer.

Afgeronde projecten · 23. november 2020
Een hele aardige klus kregen we te doen in het Zeeuwse Rilland. 32 m² Bali Driftwood. Onze parketteur heeft weer laten zien wat het resultaat kan zijn als je je laminaat vloer professioneel laat leggen. Bekijk de foto's

Afgeronde projecten · 16. november 2020
Wederom mochten we aan de slag met een vloer van Krono's label Eurohome. De K063 Organic Oak is een zeer fris ogende vloer die alles in je woning een stuk lichter maakt. Lees verder en bekijk de foto's

Afgeronde projecten · 10. november 2020
Een hele leuke opdracht kregen onze parketteurs in Den Haag. 84 m² Eurohome Rock Ridge Oak. Geen tussendoortje maar een klus waar ze tweemaal voor zijn langs geweest om er iets moois van te maken. Klik verder voor foto's en een beschrijving.

Afgeronde projecten · 04. november 2020
Voor dit project ging de reis naar Diemen. Op de to-do list: 100 m² Eurohome New England. Een klus waar we natuurlijk niet onze handen voor hoefden om te draaien. Lees verder voor de foto's van dit project.

Meer weergeven