Afgeronde projecten

Afgeronde projecten · 15. oktober 2020
Voor deze klus mochten onze laminaatleggers maar liefst 60 m² Douwes Dekker vloer leggen in Rotterdam.

Afgeronde projecten · 23. september 2020
Aan de populariteit van visgraat valt vrijwel niet te tippen. Daarom ditmaal opnieuw een bijzonder fraai visgraat project. Een vloer van Douwes Dekker! Daar teken je voor.

Afgeronde projecten · 25. augustus 2020
Voor deze opdracht mochten onze parketteurs naar Den Haag. De missie van die dag: het voortreffelijk plaatsen van 40 m² Wit Eiken Geolied visgraat laminaat. Een kliklaminaat vloer met een natuurgetrouwe uitstraling dankzij de vier groeven rondom en de register embossed toplaag. Klassiek maar met de gekozen kleurstelling ook modern en eigentijds. Lees verder

Afgeronde projecten · 04. juni 2020
Onze parketteurs mochten weer hun kunsten vertonen met laminaat, ditmaal in Nieuwerkerk aan den IJssel voor het leggen van twee verschillende vloeren. Elk van een andere deal. Lees verder en bekijk de resultaten

Afgeronde projecten · 28. mei 2020
Weer een heerlijke klus kregen onze parketteurs te Bleskensgraaf onder handen. 59 m² Zwarte Tegel. Een vloer waar niet mee te sollen valt. Legfouten vallen snel in het oog. Bekijk de resultaten

Afgeronde projecten · 04. mei 2020
Met een volgepakte bus zijn onze parketteurs naar Zwolle afgereisd voor het leggen van 55 m² Grijs Noest Eik. Een hele fraaie vloer die professioneel gelegd er alleen maar beter uit gaat zien. Lees verder hoe onze parketteurs tot dit resultaat zijn gekomen.

Afgeronde projecten · 28. april 2020
Laminaat met een visgraatmotief lijkt dé interieur trend van het jaar te worden. Niet verwonderlijk want een vloer in visgraatpatroon geeft een ruimtelijk effect en vergemakkelijkt de optische aansluiting van afstapjes of plateaus.

Afgeronde projecten · 20. april 2020
Voor dit project stuurden we onze parketteurs naar Ridderkerk. Achterin de bus: met 117 m² (inclusief snijverlies) voor het leggen van ruim 100 m² Concrete Cendre 967. Klik verder om het resultaat te bekijken.

Afgeronde projecten · 09. april 2020
Voor dit project reisden onze parketteurs af naar Spijkenisse. Achterin de bus: 66 m² (inclusief zaagverlies) visgraat laminaat van Tree Floor en Design. Laminaat van topkwaliteit, die je zeker niet in de bouwmarkt aan zal treffen. Lees verder en bekijk het resultaat van deze legklus.

Afgeronde projecten · 12. februari 2020
De Laminaat Expert kijkt niet snel op een kilometertje langer reizen. Waarom zouden we moeilijk doen over een uurtje meer of minder. Dit keer bracht de volgestouwde bus onze parketteurs naar Overijssel waar te Bergentheim een 66 m² grote Premium Deal de vloer op moest. Bekijk de resultaten van deze exclusieve klus.

Meer weergeven