Wat kan je allemaal met laminaat?

Bij laminaat denk je meestal aan vloerbedekking voor in de slaap- en woonkamer, maar wist je dat je er nog veel meer in huis mee kan doen? Zo kan je sommige soorten laminaat ook (laten) leggen op de vloer van de keuken, en zelfs op de achterwand van het aanrecht plaatsen. Waterbestendig laminaat geeft je badkamer een warme uitstraling. Renoveer je trap of zelfs je plafond met laminaat. De mogelijkheden zijn legio. Lees er meer over en laat je inspireren!

Wat je allemaal wel niet kan met laminaat in je interieur.

Laminaat kan prima op de keukenvloer

Waterbestendig laminaat is zeer geschikt voor in de keuken.  Zeker bij een open keuken is het effect van een doorlopend gelegde laminaat vloer van woonkamer naar keuken prachtig.  

Watervast laminaat kan prima  in de keuken

betaalbare design keuken met laminaat details

Nu er steeds minder keukens worden geïnstalleerd met een volledige rij bovenkastjes, heb je met laminaat op de achterwand of boven het aanrecht een mooie optie om je keuken extra uitstraling te geven. 

Realiseer met laminaat details je droomkeuken

PVC-Laminaat geeft je badkamer een warme uitstraling

Je badkamer is steeds vaker een wellness-plek waar je even tot rust kan komen. Wandbekleding en een vloer met een natuurlijke uitstraling passen daar perfect bij.  Met waterbestendig pvc-laminaat voor in de badkamer heb je snel de juiste sfeer te pakken. 

Laminaat kan niet in de doucheruimte zelf, maar wel op de badkamervloer of wand

Laminaat aan muur in je woon- of slaapkamer

Laminaat heeft een warme en natuurlijke uitstraling. Dat is niet alleen mooi op de vloer, maar staat ook prachtig en sfeervol aan de wand.  Zeker met het huidige aanbod in dessins en houtsoorten kun je er hele gave muren mee creëren. 

We geven je graag een paar voorbeelden hoe je je een interieur een frisse twist kunt geven. 

 Laminaat aan de wand is een van de vele mogelijkheden bij renovatie. Een beschadigde muur of lelijk plafond is zo weggewerkt.  


oplossing bij beschadiging


Laminaat als lambrisering is bijzonder handig op plekken waar vuil op de loer ligt zoals de berging of keuken, maar ook in een smalle gang waar de muren snel beschadigd raken.verberg lelijke plafonds


Geef Je woning een verrassende make-over want een laminaat plafond heeft een uniek effect en is een prima alternatief als je plafond gerenoveerd moet worden, je een deel wilt verlagen of van je spack-plafond af wilt. 
Laminaat als trapbekleding

Laminaat als trapbekleding komt steeds vaker voor.  Je trap bekleden met laminaat geeft een chique look. Ben je een gevorderde klusser dan is het bekleden van je trap met laminaat goed zelf uit te voeren, maar hiervoor kunnen ook vakmensen ingeschakeld worden.