PVC-Laminaat geeft een warme uitstraling in je badkamer

Bij laminaat denk je al gauw aan vloerbedekking voor in de slaap- en woonkamer, maar wist je dat je er nog veel meer in huis mee kan doen? Zo kan je pvc-laminaat (laten) leggen in de badkamer, en zelfs op de achterwand van je wastafel plaatsen. Ondanks waterbestendig laminaat, adviseren wij om op zeker te gaan en te kiezen voor PVC-laminaat zodat je lang en zorgeloos plezier zult hebben van je pvc-badkamervloer. 

De badkamer is niet alleen een ruimte waar je jezelf opfrist. Het is steeds vaker je eigen wellness-plek waar je even tot rust kan komen. Wandbekleding en een vloer met een natuurlijke uitstraling passen daar perfect bij.

 

Met waterbestendig pvc-laminaat voor in de badkamer heb je snel de juiste sfeer te pakken want hout(look) in je badkamer straalt rust en warmte uit. Let wel, je kunt (ook het waterbestendige) PVC-laminaat niet in de doucheruimte gebruiken.

PVC laminaat kan niet in de doucheruimte zelf, maar wel op de badkamervloer

beste aanbod badkamer PVC laminaat inclusief leggen

We leveren pvc-laminaat voor in de badkamer inclusief leggen. Alles wordt meegenomen in de deal! Geen verrassingen achteraf.  Wil je weten wat er mogelijk is in jouw badkamer?  Vul dan ons offerte aanvraagformulier in. We geven binnen 24-uur antwoordPvc-Laminaat details in de badkamer


 

Je kan (ook het waterbestendige) pvc-laminaat niet in de doucheruimte gebruiken, maar wel op andere plekken in je badkamer zoals tegen de wand, achter de wastafel bijvoorbeeld of de spiegel. 

 


Laminaat in de WC-ruimte


 

Ook in het kleinste kamertje in huis kan je laminaat kwijt. Met de juiste optiek kan je een smal toilet groter laten lijken. Laminaat is erg makkelijk schoon te houden.