Op zoek naar een Laminaat Restpartij? Bij ons is het goedkoper!

Wilt u een laminaat restpartij?

Wij bieden op al onze vloeren de laagste prijs garantie. Zo hoeft u niet op zoek naar een laminaat restpartij maar kunt u genieten van de beste kwaliteit laminaat voor een goedkopere prijs dan bij een laminaat restpartij! 

We hebben 3 uitstekende deals:

  • De Basic Deal voor €24,95 p/m²
    Goedkoper dan een laminaat restpartij aanbieding en inclusieve kwalitatieve laminaat. 
  • De Comfort Deal voor €29,95 p/m²
    De meest gekozen laminaat aanbieding door de sterke prijs/kwaliteit verhouding. 
  • De Premium Deal voor €34,95 p/m² -
    De allerbeste laminaat deal voor de scherpste prijs. Topmerken zoals Quickstep en Douwe Dekkers.

 

De drie bovenstaande laminaat aanbiedingen zijn de scherp geprijsd dankzij onze inkoopvoordelen als groot laminaat inkoper. Hierdoor kopen we direct bij de laminaat fabrikanten laminaat voor restpartijwaarde. De deals zijn inclusief laminaat en gratis bezorging (transport- en reiskosten zijn in de deal inbegrepen).*

Binnen 2 minuten aangevraagd.

Binnen 24 uur een gratis offerte in uw inbox!


Basic Deal
Goedkoper dan een laminaat restpartij

Laminaat Restpartijen deal Basic

10+ Laminaat vloeren

Basis Ondervloer

Afwerkplinten

6 maanden Leggarantie 

Reiskosten inbegrepen


Comfort Deal
Zelfde prijs als een laminaat restpartij

Laminaat restpartijen deal super

20+ Laminaat vloeren

Goede kwaliteit/prijs verhouding

Super Ondervloer

Super Afwerkplinten

1 jaar Leggarantie 

Reiskosten inbegrepen

+ GRATIS deurmat


Premium
kwalitatiever dan een laminaat restpartij

Laminaat restpartijen deal premium

50 + Laminaat vloeren

Waaronder heel veel Quick·Step & andere Topmerken !

Premium Ondervloer

Premium Plinten

2 Jaar Leggarantie

+ Reiskosten inbegrepen

+ GRATIS deurmat

+ Montage!


Onze Laminaat vloeren deals zijn Scheper geprijsd dan laminaat restpartijen


 

✓ €14,85 p/m²  (laminaatvloer compleet)

Legprijzen per m² - 2024:

 

✓ Laminaat:       € 9,95

✓ Ondervloer:   € 2,95

✓ Plakplinten:    € 1,95

 

✓ Hoge plinten: € 5,95

 

Service éénmalig:

 

✓ Bezorging IN HUIS:     GRATIS

✓ Opmeten oppervlak:   GRATIS

✓ Inclusief deurmat:       GRATIS

✓ Leggarantie:                 tot 3 jaar


Kies voor één van onze super laminaat deals en ervaar zelf dat het goedkoper kan dan een laminaat restpartij. Naast dat we scherp geprijsd zijn dan een laminaat restpartij bieden wij u ook garantie op uw aankoop, leggen we uw laminaat gratis en kunt u genieten van laminaat dat van hogere kwaliteit is.

 

Doordat wij diverse super deal pakketten aanbieden kunt u profiteren van onze pakketprijzen.  Bij ons kunt u al  vanaf €19,95 p/m² terecht voor een complete laminaat vloer met alles inclusief (laminaat + ondervloer + plinten + transport + leggen)!

Goedkoper dan restpartij laminaat

Laagste prijs garantie laminaat restpartijen

Bij de laminaat expert vindt u gegarandeerd de laagste prijs voor uw complete laminaatvloer.

 

GEEN VERBORGEN KOSTEN =

GEEN REKENING ACHTERAF

Onze laminaat aanbiedingen op een rijtje:

 

BasicDeal         laminaat + ondervloer + plint & prof. leggen €24,95 p/m² 

ComfortDeal        laminaat + ondervloer + plint & prof. leggen =  €29,95 p/m²

PremiumDeal  laminaat + ondervloer + plint & prof. leggen €34,95 p/m²

 Basic Deal | € 24,95

Laminaat restpartij basic deal

 

 

Bij een laminaat restpartij is vaak een scherpe prijs van belang. De Basic Deal biedt u de scherpste prijs van Nederland wat betreft prima kwaliteit laminaat.

 

Bij een laminaat restpartij bent u vaak beperkt tot een selectie van kleuren en patronen. Bij de basic deal heeft u voldoende keuze uit een pallet van diverse laminaat kleuren en patronen.

 

Zo heeft u keuze uit laminaat met: 

Geen V-Groef: Moderne vlakke uitstraling

Met V-Groef: Een echte "houten plankenlook"

 

Om een impressie te krijgen van de Basic Deal kunt u in de afbeelding hiernaast een selectie zien uit de totale collectie. Als u toch twijfelt tussen een laminaat restpartij en bijvoorbeeld onze basic deal, heeft u altijd de mogelijkheid om een staaltje online te bestellen.

Wilt u toch liever ons laminaat zelf ervaren? Kom dan langs in onze 1000m2+ showroom in Zwijndrecht waar u overtuigt zult worden van laminaat dat goedkoper is dan restpartijen en van hogere kwaliteit.  

 

Een ander bijkomstigheid bij een laminaat restpartij is vaak dat er weinig tot geen garantie op is. Al onze laminaat pakketten zijn inclusief het leggen van het laminaat. Het leggen van ons laminaat gebeurd door een vakkundige partij, hierdoor heeft u altijd garantie op het gelegde laminaat.


Comfort Deal | € 29,95

Laminaat restpartij super deal

 

 

 

Wilt u laminaat van hoge kwaliteit en toch niet veel meer betalen dan bij een laminaat restpartij? Dan bent u met de Comfort Deal aan het juiste adres.

 

Onze Comfort deal is de meest gekozen laminaat deal en dat is met een reden. De Comfort Deal is vaak even goedkoop als een laminaat restpartij maar bestaat uit hoogwaardig laminaat van bekende merken zoals Douwes Dekker, Kronotex etc..

 

Ook de Comfort deal valt onze laminaat deals en daarom is de prijs van dit pakket inclusief: Laminaat, ondervloer en plinten met professioneel leggen. 

 

 

Verbouw is vaak duur en daarom begrijpen we goed dat er klanten kunnen zijn die op zoek zijn naar goedkope laminaat en daarom ook kijken naar een laminaat restpartij. Wij zijn zelfverzekerd wat betreft onze comfort deal en nodigen u uit om een gratis offerte aan te vragen. U zult verbaast zijn van onze scherpe prijzen en hoge kwaliteit.

 

Ook de comfort deal bestaat uit veel keuze van bekende merken, zo weet u zeker dat u een goede investering doet. Bekijk hiernaast de verschillende impressies van het laminaat in de premium deal.

 

Bij de premium deal heeft u keuze uit de volgende afwerkingen:

4V-Groef: Aan alle 4 de zijden een V-groef voor een echte "houten plankenlook"

2V-Groef: Aan 2 zijden een V-groef voor een "houten plankenlook"

Zonder V-Groef: Moderne vlakke uitstraling Premium voor de kenners | € 34,95 P/M²

Laminaat restpartij premium deal
Premium Deal Laminaat €29,95 p/m²

 

Vindt u een scherpe laminaatprijs belangrijk, één zoals die bij een laminaat restpartij, maar wilt u ook zeker zijn van top kwaliteit?

 

Bekijk dan zeker onze premium deal. Onze premium deal is de deal voor de echte laminaat kenner. Vaak wordt er gedachte dat hoge kwaliteit direct gepaard gaat met een hoge prijs. We krijgen daarom ook vaak de vraag of wij ook zelf laminaat restpartijen aanbieden. Echter wanneer sommige van deze klanten in aanraking komen met de premium deal is de keuze snel gemaakt.

 

De premium deal staat echt aan de top wat betreft kwalitatief laminaat. Dankzij onze grote inkoopvoordelen kunt u genieten van de laagste prijs garantie op top kwaliteit laminaat. 

 

Bij deze deal krijgt u 20+ garantie en heeft u keuze uit laminaat merken zoals Quick-Step, Douwes Dekker, Kronotex.

 

De premium deal is al verkrijgbaar voor:

 

€34,95 p/m² All in Laminaat 

 

✓ Premium Laminaat    

✓ Premium Ondervloer  

✓ Premium Plinten    

✓ Premium Legservice  +  Montageservice  

✓ Reiskosten inbegrepen

✓ 3 jaar Leggarantie!  

✓ Betaling na 100% tevredenheid    

Laagste prijs Garantie           ✓ Gratis Deurmat


100+

Vloeren van hogere kwaliteit dan een laminaat restpartij


Laminaat restpartij 100m2

Laminaat restpartij van 100m2? De Laminaat expert biedt grote voordelen voor grote oppervlakte vloeren. Bent u op zoek naar een laminaat restpartij van 100m2, kijk dan zeker ook naar één van onze laminaat vloeren deals. Bij onze laminaat deals heeft u altijd meer voordeel dan een reguliere laminaat restpartij. Bij onze laminaat vloeren aanbiedingen krijgt u namelijk altijd garantie op het gelegde vloer en kunt u genieten van één duidelijk all inclusive prijs. Vaak is het zo dat de prijs die u krijgt bij laminaat restpartijen gebaseerd is op simpelweg het laminaat. U moet zelf dan nog kijken naar het transporteren van het laminaat, de ondervloer, plinten en het laten leggen van het laminaat. Tevens heeft u dan nog geen garantie op uw laminaat, zo kan een goedkope laminaat restpartij, als een dure koop uitpakken!

Laminaat restpartij 50m2

Op zoek naar een laminaat restpartij van 50m2 voor een kleinere oppervlakte of laminaat vloer? Het kan zo zijn dat men op zoek is naar een goedkope laminaat restpartij voor hun vloer, omdat de oppervlakte van de vloer wat gelegd moet worden klein is. Ons advies is; lever niet in op kwaliteit en kijk verder dan alleen een laminaat restpartij.

Vraag via onze website binnen 2 minuten gemakkelijk een gratis offerte aan en u zult verbaast zijn van de prijzen als u deze vergelijkt met een laminaat restpartij. Na uw offerteaanvraag heeft u binnen 24 uur uw offerte ontvangen.

 

Laminaat restpartij rotterdam

Bent u opzoek naar een laminaat restpartij in Rotterdam? De Laminaat Expert staat bekend in Rotterdam en omstreken als de goedkoopste laminaat aanbieder met de hoogste kwaliteit laminaat. Vaak zijn Rotterdamers op zoek naar een laminaat restpartij, omdat verbouwen vaak gemoeit gaat met hoge kosten en er gezocht wordt naar een goedkoper alternatief. Hoewel dit begrijpelijk is, is het resultaat van een laminaat restpartij vaak het inleveren van kwaliteit op uw laminaat. Wij bij de Laminaat Expert geloven dat het mogelijk moet zijn om goedkoop laminaat aan te kunnen bieden voor een scherpe prijs.

We nodigen u uit om langs te komen in onze 1000m2 showroom in Zwijndrecht en om zelf te ervaren dat onze prijzen net zo goedkoop zijn als een laminaat restpartij, maar van veel betere kwaliteit. Wij kunnen ons laminaat zo goedkoop aanbieden, omdat onze bedrijfsstructuur gefocussed is op het leveren van hoge kwaliteit laminaat voor een zeer goedkope prijs. Wij houden overige kosten zo laag mogelijk om onze klanten te voorzien van de aller beste prijs/kwaliteit verhouding. Ervaar het zelf en kom langs in de showroom te Zwijndrecht. De koffie staat klaar!