Laminaat met pvc coating

Veel klanten vragen of we ook laminaat met een bovenlaag van pvc verkopen. Of men vraagt naar pvc-laminaat. 

Schoonmaken van  je laminaat vloer. Lees de tips van De Laminaat Expert.

De verwarring is logisch. Zo op het oog - met name in houtlook - laten pvc en laminaat een grote gelijkenis zien. Zeker wanneer het om klik-pvc gaat. Dat wordt immers op eenzelfde manier gelegd als laminaat door plankdelen aan elkaar te klikken. 


Voor alle duidelijkheid: er bestaat niet zoiets als laminaat met pvc-coating. Desgevraagd zullen we dan ook al onze klanten graag onze klik-pvc collecties laten zien.  Je krijgt dan meer keuze als je op zoek bent naar een vloer in uni kleuren, betonlook of ‘tegellook’.


Laminaat, altijd voordeliger

Laminaat is echter aanmerkelijk voordeliger. Het startbedrag van een laminaatvloer ligt aanzienlijk lager dan van een pvc-vloer. En een laminaatvloer is doorgaans makkelijker zelf leggen. Voor pvc-laminaat  - of beter gezegd klik-pvc - ben je meer kwijt, maar dan heb je wel een vloer die voor langere tijd zwaarder belast mag worden, en ook waterbestendig is. 


De Pvc Expert, voor voordelig pvc-inclusief-leggen

Geïnteresseerd in pvc op de vloer? Kijk dan ook op de site van ons all-in label De Pvc Expert, de voordelige specialist in pvc-inclusief-leggen.