PVC LAMINAAT

Voordelen van PVC Laminaat

Pvc is de laatste jaren flink in populariteit gestegen dankzij de vele voordelen ten opzichte van laminaat. Pvc laminaat is beter bestand tegen vocht en beter geschikt bij vloerverwarming. Bij De Laminaatexpert bieden we uiteraard ook pvc laminaat in verschillende kleuren, modellen en kwaliteiten. Wij leggen alle in de markt beschikbare pvc-vloeren. Uiteraard met de volledige leggarantie van zes maanden tot 2 jaar. 

 

Waterbestendig

Pvc laminaat kan tegen vocht en zal niet verkleuren, rotten of andere mankementen vertonen als het in contact komt met water. Pvc is zo waterbestendig dat het zelfs in badkamers en wc's gelegd kan worden. Bij uitstek dus een vloer waar u nog vele jaren van kunt genieten.  

 

Vloerverwarming

Wanneer u de hoogste rendement uit uw vloerverwarming wilt halen, zal de vloer de laagst mogelijk weerstand moeten bieden voor de vrijkomende warmte. Pvc laminaat is daar extreem goed geschikt voor. De lage warmteweerstand van pvc zorgt voor een comfortabele warmte met lagere energiekosten. 

 

Klikken als laminaat

Het kliksysteem van pvc laminaat is vaak hetzelfde als bij traditioneel laminaat. De sterke verbinding zorgt ervoor dat de vloerdelen niet uit elkaar verschuiven. De gepatenteerde kliksystemen die bij pvc-vloeren gebruikt worden gaan vaak meer dan 30 jaar mee. Het in elkaar klikken van pvc-laminaat heeft als grote voordeel dat de vloer ook mee verhuisd kan worden. 

 

Merken pvc laminaat

Er zijn vele merken en fabrikanten van pvc-laminaat in Europa. De bekendste is Quick-Step. Dit bekende merk produceert in België vele miljoenen vierkante meters laminaat, pvc en parket. Als Laminaatexpert zijn wij grote fan van dit bekende merk. 

Naast Quick-Step zijn er ook andere bekende merken die kwalitatief niet onder doen aan Quick-Step. Zo hebben we VivaFloors, Gelasta, Moduleo en veel meer. Hieronder een overzicht van ons aanbod met onze All-in prijzen:


Quick-Step PVC LaminaatQuick-Step Rigid Balance

Beoordeling: * * * * * 5 ster
Garantie fabrikant: 25 jaar
Garantie Leggen: 5 jaar
Scratch & Stain Guard®
Uniclic ®
Waterbestendig 100%
Dikte 5 mm
   

All-inclusive prijs:

€ 52,95 p/m²

17 indrukwekkende decors binnen Quick·Step Livyn | Rigide, 4v-groef en een hand geschraapte effect met diepe natuurlijke groeven

Bestel hier uw Gratis samples | Zo thuisbezorgd..

Heeft u een bepaalde laminaat op het oog? Bestel dan een sample van de Balance PVC laminaat via onze webshop. Binnen no-time wordt deze thuis bezorgd of haal het op in onze showroom in Zwijndrecht..

Vraag direct een offerte van uw favoriete pvc laminaat vloer of bestel samples..


VivaFloors PVC LaminaatVivaFloors Collectie

Beoordeling: * * * * * 5 ster
Garantie fabrikant: 25 jaar
Garantie Leggen: 5 jaar
   
Embossing  | Deep
Waterbestendig 100%
Dikte

6,5 mm

Toplaag

0,55 mm

Geluidsdempend

Hygiënisch 

Slijtvast

Krimp- en uitzetvrij

Brandvertragend

   

All-inclusive prijs:

€ 54,95 p/m²

20 indrukwekkende decors binnen VivaFloors | Rigide, 4v-groef en een hand geschraapte effect met diepe natuurlijke groeven. Daarnaast ook een geïntegreerde ondervloer verwerkt per plank..

Bestel hier uw Gratis samples | Zo thuisbezorgd..

Heeft u een bepaalde laminaat op het oog? Bestel dan een sample van deze prachtige VivaFloors PVC laminaat via onze webshop. Binnen no-time wordt deze thuis bezorgd of haal het op in onze showroom in Zwijndrecht..

 

Vraag direct een offerte van uw favoriete pvc laminaat vloer of bestel samples..