· 

Laminaat plus gratis leggen volgens de laatste laminaattrends

Laminaat plus gratis leggen is een kostenbesparende manier om een laminaatvloer te laten leggen volgens de laatste trends. Veel mensen kiezen nog altijd voor een laminaatvloer, omdat het goedkoper en onderhoudsvriendelijker is dan een houten vloer. Bovendien is laminaat in verschillende dessins te krijgen zodat er voor ieder interieur een passende laminaatvloer te vinden is. Laminaat plus gratis leggen maakt het mogelijk om de laatste trends te volgen!

Laminaat plus gratis leggen: een laminaatvloer voor iedere stijl

De laatste jaren zijn er verschillende woonstijlen de revue gepasseerd. Met name de industriële look is een stijl die nog wel even zal blijven hangen. Het stoere interieur kan bij deze woonstijl uitstekend gecombineerd worden met een donkere laminaatvloer. Een ruw ogende laminaatvloer accentueert ook het grove uiterlijk van de industriële look. Als je kiest voor laminaat plus gratis leggen, haal je voor weinig geld deze industriële look in huis. Met laminaat plus gratis leggen bespaar je namelijk op het arbeidsloon waardoor laminaat inclusief leggen de goedkopere keuze is.

Trend laminaat plus gratis leggen

In 2018 is de natuurlijke look weer helemaal in. Je ziet dit terugkomen in de natuurlijke accenten in de woonkamer. Er wordt gekozen voor natuurlijke materialen en de kleur groen staat centraal. Een houten vloer past helemaal binnen deze natuurlijke woonstijl. Een laminaatvloer met een natuurlijke look is echter een goed alternatief. Zeker wanneer je kiest voor laminaat plus gratis leggen, is laminaat een goedkopere keuze. Bovendien is laminaat onderhoudsvriendelijk en eenvoudig te reinigen.

White-wash laminaat inclusief gratis leggen

Dé trend van 2018 is laminaat met een white-wash houtlook. Dit laminaat past ook uitstekend in een woonkamer met natuurlijke accenten. Bovendien is deze look ook heel mooi te combineren met brocante. Een laminaatvloer met een verweerde look is helemaal van nu. En wanneer je kiest voor laminaat plus gratis leggen, bespaar je ook nog eens op de kosten van je nieuwe woonstijl. Bovendien weet je bij laminaat inclusief gratis leggen zeker dat de nieuwe laminaatvloer vakkundig gelegd wordt!

Laminaat inclusief gratis leggen door de Laminaatexpert

Ben je op zoek naar de laatste trends op laminaatgebied en geïnteresseerd in laminaat plus gratis leggen? Kom dan eens langs bij de showroom van de Laminaatexpert. Bij de Laminaatexpert vind je een groot assortiment laminaat van koloniaal tot white-wash en van tegel- tot houtlook. De prijzen van de Laminaatexpert zijn voor laminaat plus leggen, dat betekent laminaat inclusief gratis leggen.