· 

Laminaat inclusief leggen en ondervloer

Voor je jouw nieuwe laminaatvloer kunt (laten) leggen, moet je eerst je oude vloer verwijderen. De kans is groot dat je ondervloer hierbij beschadigd raakt. Is dit het geval, dan heb je een nieuwe ondervloer nodig. Het is namelijk erg belangrijk dat er een hoge kwaliteit ondervloer onder je laminaatvloer ligt. Waarom dit belangrijk is en hoe je goedkoop in een nieuwe laminaatvloer én ondervloer kunt investeren, lees je op deze pagina.

 

Het belang van een goede ondervloer

De kwaliteit van de ondervloer bepaalt de kwaliteit van een laminaatvloer. Als er onder een laminaatvloer geen goede ondervloer ligt, dan ligt deze minder stabiel en wordt deze bovendien minder beschermd door de ondervloer. Het gevolg? De vloer ligt niet alleen minder netjes, maar gaat bovendien sneller kapot. Een goede ondervloer draagt dan ook bij aan een mooie laminaatvloer én een vloer met een lange levensduur.

 

Gaat jouw ondervloer kapot bij het verwijderen van je oude vloer? Dan kun je deze niet laten liggen. Gaat de ondervloer niet kapot, maar is deze wel sterk verouderd of niet de juiste ondervloer voor jouw laminaatvloer? Dan raden wij je ook aan de ondervloer te vervangen.

 

De Laminaat Expert: laminaat inclusief leggen en ondervloer

Koop je jouw laminaatvloer bij De Laminaat Expert, dan wordt dit laminaat gratis gelegd. Daar komt nog bij dat je niet alleen een laminaatvloer krijgt, maar ook een ondervloer krijgt. Dit is een ondervloer die perfect bij jouw nieuwe laminaatvloer past en de optimale ondersteuning kan bieden aan je nieuwe vloer. Ook deze vloer wordt door onze experts gelegd.

 

Na het leggen van de ondervloer en de laminaatvloer, zijn onze vloerexperts nog niet klaar. Nu wordt het plaatje namelijk compleet gemaakt met mooie plinten. Pas als ook deze netjes liggen, gaan onze vloerexperts weer naar huis. Nu kun jij jaren genieten van je nieuwe laminaatvloer, je nieuwe ondervloer én die mooie plinten.

 

Laminaat gratis laten leggen? Bel De Laminaat Expert

Wil je niet alleen een mooie laminaatvloer aanschaffen, maar wil je deze ook gratis laten leggen? Bel dan De Laminaat Expert en maak gebruik van onze laminaat inclusief leggen en ondervloer aanbieding. Jouw mooie vloer wordt niet alleen gratis gelegd, maar je krijgt hier ook een hoogwaardige ondervloer bij. Een topdeal!

 

Wil je meer weten over deze unieke laminaat aanbieding?

Neem dan gerust contact met ons op. Ben je benieuwd welke vloeren onze experts kunnen leggen? Neem dan een kijkje in onze showroom in Zwijndrecht.

Laminaat inclusief leggen en ondervloer