· 

Laminaat all in: laminaat inclusief leggen

Als je een laminaatvloer hebt gekocht, moet je deze natuurlijk nog wel laten leggen. Veel winkels die laminaatvloeren verkopen, sturen achteraf een factuur voor de arbeidskosten van het leggen van de vloer. De Laminaat Expert doet hier niet aan mee. Bij ons profiteer je van een laminaat all in deal en leggen wij je vloer gratis.

 

Jouw vloer vakkundig en nauwkeurig gelegd

Wil je dat jouw nieuwe laminaatvloer op en top netjes gelegd wordt? Dan raden wij je aan jouw nieuwe vloer niet zelf te leggen. Doe je dit wel, dan is de kans groot dat het eindresultaat er niet netjes uit ziet. Dit komt simpelweg omdat je als leek niet zo goed weet hoe een laminaatvloer gelegd moet worden.

 

Je kunt er beter voor kiezen een expert in te huren voor het leggen van je vloer. De vloerexperts van De Laminaat Expert komen graag naar je toe om dit voor jou te doen. Wij werken snel, maar wel op en top vakkundig en bovendien nauwkeurig.

 

Laminaat inclusief leggen

Maak je gebruik van onze laminaat all in deal, dan zorgen wij ervoor dat jouw vloer netjes gelegd wordt. Hier rekenen we geen extra kosten voor. Onze all in deal bestaat namelijk uit laminaat inclusief leggen. Welke vloer je ook koopt!

 

Goed om te weten: De Laminaat Expert heeft een complete all in deal. Dit betekent dat jouw laminaatvloer niet alleen gelegd wordt, maar dat we ook de ondervloer leggen en de plakplinten plaatsen. Maak je gebruik van onze all in deal, dan weet je zeker dat je nieuwe laminaatvloer prachtig ligt. Je hoeft zelf absoluut niets meer te doen om de vloer te leggen.

 

Laminaat inclusief leggen? Neem contact op

Wil je niet alleen een laminaatvloer aanschaffen bij De Laminaat Expert, maar wil je deze ook laten leggen? Maak dan gebruik van onze laminaat inclusief leggen deal. Je kunt gebruik maken van deze deal door contact met ons op te nemen. Vertel ons welke laminaatvloer je aan wil schaffen, hoeveel vierkante meter je nodig hebt van deze vloer en wanneer wij langs kunnen komen om de vloer te leggen. We zetten jouw afspraak direct in onze agenda.

 

Meer weten over onze laminaat all in deal, voor je een vloer bestelt?

Neem dan contact met ons op en laat al je vragen beantwoorden.

Laminaat all in inclusief leggen