· 

Een prachtige vloer voor een lage prijs: de laminaat aanbiedingen van De Laminaat Expert

Een mooie laminaatvloer van uitstekende kwaliteit hoeft helemaal niet duur te zijn. Als je een mooie, hoogwaardige én goedkope vloer wil kopen, is het simpelweg van belang de juiste laminaatwinkel te vinden. In Rotterdam en omgeving is dit de gerenommeerde laminaatwinkel De Laminaat Expert. Bij De Laminaat Expert koop je de mooiste laminaatvloeren van uitstekende kwaliteit, stuk voor stuk voor een zeer lage prijs. Daar komt nog bij dat wij een unieke laminaat aanbieding hebben, waar je nog meer geld mee kunt besparen.

 

Wat houdt de aanbieding in?

Maak je gebruik van onze laminaat aanbieding, dan krijg je een hoogwaardige laminaatvloer voor een lage prijs. Deze vloer wordt door onze experts voor je gelegd. Niet op je oude ondervloer, maar op een gloednieuwe ondervloer die perfect bij jouw laminaatvloer past. Wij zorgen ervoor dat jouw ondervloer jouw laminaatvloer zo goed mogelijk ondersteunt, voor optimaal woongenot. Hierna leggen we ook nog prachtige plinten, die perfect bij jouw vloer passen.

 

De vier verschillende deals van De Laminaat Expert

Wij vinden het belangrijk dat iedereen gebruik kan maken van onze laminaat aanbieding. Ook begrijpen we dat iedere klant andere wensen, eisen en verwachtingen heeft bij het kopen van een nieuwe laminaatvloer. Daarnaast heeft iedere klant weer een ander budget.

Om ervoor te zorgen dat iedere klant gebruik kan maken van onze unieke laminaat aanbieding, hebben wij deze in vier laminaat aanbiedingen opgesplitst.

  • De Basic Deal: 19,95 euro per vierkante meter. Je krijgt een goede kwaliteit laminaatvloer (inclusief ondervloer en plinten), met een levensduur van 5 tot 10 jaar. Deze vloer wordt gratis gelegd.
  • De Super Deal: 24,95 euro per vierkante meter. Je krijgt een uitstekende kwaliteit laminaatvloer (inclusief ondervloer en plinten), met een levensduur van 10 tot 15 jaar. Deze vloer wordt gratis gelegd.
  • De Premium Deal: 27,95 euro per vierkante meter. Je krijgt een premium laminaatvloer (inclusief ondervloer en plinten). Deze wordt gratis gelegd met drie jaar garantie op ons vakwerk.
  • De Quick Step Deal. Wil je een Quick Step laminaatvloer aanschaffen? Dan maak je gebruik van de Quick Step Deal. Jouw laminaatvloer wordt, inclusief ondervloer en plinten, gratis voor je gelegd.

Geld besparen? Maak gebruik van onze laminaat aanbieding

Wil je geld besparen? Maak dan gebruik van een van onze laminaat aanbiedingen. Je krijgt een prachtige laminaatvloer van hoge kwaliteit, maar wel voor een zeer lage prijs.

laminaat-aanbiedingen-de-laminaat-expert