KLIK LAMINAAT

KLIK LAMINAAT ALL-IN

Laminaat heeft de afgelopen tientallen jaren niet stilgestaan. Waar vroeger in de jaren 80 laminaat verlijmd werd aan de ondergrond is dat tegenwoordig wel anders. Sinds de introductie van klik laminaat is het plaatsen van laminaatvloeren een stuk eenvoudiger geworden. Elk afzonderlijke plank wordt aan de volgende vastgeklikt tot een stevige verbinding. Naast dat het plaatsen eenvoudiger is geworden, bespaart het enorm veel tijd en kosten. Daarnaast is het ook gewoon een beter product.

Klik laminaat van De Laminaatexpert

Klik systemen laminaat

Klik laminaat kent vele kliksystemen. Elk fabrikant gebruikt wel zijn eigen gepatenteerde kliksysteem. De meest gebruikte kliksysteem is wel van Unilin, of terwijl Quick-Step. Dit gepatenteerde kliksysteem wordt de Uniclic® verbinding genoemd. Dit bijzondere systeem zorgt ervoor dat het laminaat goed tegen elkaar komt te liggen en dat het levenslang mee gaat. Ook kun je bij de kliksysteem gemakkelijk achteruit werken. Dit betekent dat je aan beide kanten het klik laminaat met elkaar kunt verbinden. 

 

Andere kliksystemen zijn meestal van Duitse of Zweedse makelij. De G5 verbinding bijvoorbeeld. Dit is een makkelijke fold down klikverbinding waardoor het plaatsen van laminaat tot 2 keer sneller gaat dan de traditionele manier. 


Vraag een offerte voor een klik laminaat op maat

Alle laminaat die wij aanbieden is klik laminaat. We hebben tijdelijk 3 fantastische all-in pakketten. In elk pakket zit kliklaminaat, ondervloer en plinten inbegrepen. Daarnaast wordt de gehele vloer geleverd en gratis gelegd in huis.