Blogs

Blogs · 15. september 2018
Laminaat inclusief ondervloer plinten leggen? Het is mogelijk bij De Laminaat Expert. Maak gebruik van onze all in deal en bespaar veel geld!

Blogs · 10. september 2018
Wil je jouw laminaatvloer laten leggen door een professional van De Laminaat Expert? Koop dan een vloer voor een laminaat all in prijs.

Blogs · 10. september 2018
Een laminaatvloer inclusief ondervloer, voor weinig geld? Maak dan gebruik van de laminaat ondervloer aanbieding van De Laminaat Expert.

Blogs · 07. september 2018
Jouw Quick Step laminaat gratis gelegd? Dat kan alleen bij De Laminaatexpert. Profiteer je van onze all-in actie, dan bespaar je honderden euro’s.

Blogs · 07. september 2018
Ben je op zoek naar een mooie laminaatvloer, met een aantrekkelijk lage prijs? Profiteer van de laminaat aanbieding inclusief leggen van De Laminaatexpert.

Blogs · 31. augustus 2018
Wil je een mooie laminaatvloer kopen voor weinig geld? Profiteer dan van de unieke Quickstep laminaat aanbieding van De Laminaatexpert.

Blogs · 26. augustus 2018
De laminaat discounter van Zwijndrecht? Dat is zonder twijfel De Laminaat Expert! Bij ons koop je de mooiste vloer voor de laagste prijs.

Blogs · 22. augustus 2018
Met onze laminaat aanbieding v groef koop je een prachtige vloer met v groef, voor een zeer lage prijs. Inclusief ondervloer, plinten en leggen!

Blogs · 17. augustus 2018
Laminaat grijs eiken is stijlvol, subtiel en staat prachtig in vrijwel iedere woning. Wij verkopen laminaat grijs eiken voor een lage prijs.

Blogs · 12. augustus 2018
Laminaat aanbieding met gratis leggen: het is mogelijk! De Laminaat Expert heeft een unieke deal waar jij honderden euro’s mee bespaart.

Meer weergeven