Laminaat xl of XXL

Kies voor kingsize laminaat wanneer je op zoek bent naar de looks in huis van een museumvloer, restaurant- of cafévloer?

Of als je valt voor de nostalgische uitstraling van een molenvloer, abdij- of kloostervloer?

Schoonmaken van  je laminaat vloer. Lees de tips van De Laminaat Expert.

Robuust, stoer en uiterst populair

Bij laminaat in grote maten moet je denken aan planken die breder zijn dan >25 cm of langer dan >1.20 m, maar ook aan planken die zowel in de breedte en de lengte groter zijn dan normaal. Kies voor laminaat XL of XXL wanneer je exclusiviteit in huis wilt. Grote planken zijn robuust en stoer, ogen historisch en tegelijkertijd modern. Een extra brede of extra lange laminaatvloer misstaat zeker niet in een modern strak interieur. Laminaat XL of zelfs laminaat XXL, is hip, het geeft je woning een prachtige uitstraling. Waarom kiezen voor laminaat xl of xxl?


Laminaat XL of laminaat XXL, een extra middel voor ruimtelijk effect

 

Er zijn diverse manieren om je huis ruimer te laten lijken. Je kunt bijvoorbeeld het ruimtelijke gevoel extra versterken door slim gebruik te maken van zowel de kleur van de vloer als het patroon en legrichting. Laminaat XL of  laminaat XXL geeft je nog een extra middel om je ruimte optisch te vergroten. 

Maximaal ruimtelijk effect

 

Wil je het maximale eruit halen? Kies dan voor laminaatplanken die zowel extra  lang als extra breed zijn! Doordat je minder planken hoeft te gebruiken, zijn er ook minder groeven. Het zorgt ervoor dat een vloer meer één geheel lijkt en het maakt de ruimte optisch groter. 

4v-groef voor extra landelijke uitstraling

 

Er zijn brede laminaat vloeren met een v-groef rondom de plank of alleen aan de lange zijden. Als je kiest voor een 4v-groef geeft het je vloer een extra landelijke uitstraling! Het accentueert namelijk het formaat van de plank. 

2v-groef voor extra diepte

 

Wil je meer dieptewerking van je vloer? Kies dan voor een brede laminaat vloer met 2 v-groef en doorlopend patroon. Het doorlopende patroon gaat zorgen voor een eindeloos ruimtelijk effect!

 

Grote stappen, snel thuis 

 

Een andere voordeel van extra breed of extra lang laminaat is dat je letterlijk minder planken hoeft te leggen. Hoe langer en/of breder, hoe beter. Je hebt namelijk minder planken nodig om je vloeroppervlakte te bedekken. Ideaal als je niet een ervaren doe-het-zelver bent! Bovendien zijn de laminaatvloeren extra eenvoudig zelf te leggen.


Op zoek naar Laminaat XL-inclusief-leggen? Vraag naar de Royal Deal. Nieuw!!


Op zoek naar voordelig laminaat?

Bekijk al onze losse vloeren de-vloerenoutlet.nl