· 

66 m² Mammoet Grey Oak XXL te Hoofddorp

Dun of dik. Voor een optimale woonbeleving zal je vloer een degelijke ondervloer nodig hebben. Een goede ondervloer egaliseert, isoleert en beschermt het laminaat tegen vocht uit de ondergrond. Daarbij kunnen sommige ondervloeren ook het contact- en loopgeluid dempen dat nu eenmaal eigen is aan zwevend gelegde vloeren als laminaat. De Premium Onyx Protector die onze jongens hier als eerste hebben uitgerold, voldoet aan alle eisen. We hebben er lang naar moeten zoeken om eindelijk de ondervloer te vinden die ons hierin tegemoet kon komen.

 

A02 Mammoet Grey Oak XXL

De 'A02' die we al jaren in onze Royal Deal collectie hebben is een vloer waarover we vrijwel nooit klachten krijgen. Kenmerkend van deze 8 mm dikke laminaatvloer van Duitse makelij is het grote formaat. Elk vloerdeel is maar liefs 32,6 cm breed en 138 cm lang. Dat biedt als voornaamste voordeel dat je ruimtes veel groter lijken. Daarnaast heeft producent Kronotex alles uit de kast gehaald om 'm zo veel mogelijk op een echt houten vloer te laten lijken. Met een v-groef aan alle zijden natuurlijk, maar ook met een matte toplaag waarop een voelbare houtstructuur is aangebracht. 

 

Plaatsing

Na overleg met de opdrachtgever over de te volgen legrichting heeft onze parketteur in korte tijd een vakkundig geplaatste vloer opgeleverd, goed voor langdurig woonplezier. Wel was er extra aandacht nodig voor het plaatsen van de hoeklijnprofielen voor de inloopmat boven het vloerluik en voor de uiteindelijke afwerking. Daartoe heeft hij gebruik gemaakt van de als upgrade meegeleverde hoge, in RAL9010 voorgelakte plinten en plakplinten voor de plekken waarop geen hoge plinten mogelijk zijn. De kleur van deze afwerkplinten - Castle Oak Light Grey - matchen perfect met de Mammoet Grey Oak.