· 

66 m² QS Zachte Eik Lichtbruin te Ridderkerk

De eerste taak van onze jongens was natuurlijk het plaatsen van de ondervloer. De Premium Onyxz 2.0 ondervloer is een twee millimeter dikke ondergrond die zorgt voor een meer dan uitstekende egalisatie en bescherming tegen vocht. Tegelijkertijd geeft-ie een reductie van contact- en loopgeluid met 18dB. 

 

IM3557 Zachte Eik Lichtbruin

De Impressive Ultra serie is het dikke broertje van Quick-Steps populaire Impressive-serie. Dezelfde vloer qua decor en afmetingen (met vloerdelen van 138 bij 18 cm) maar dan 12 mm dik. Een vochtbestendige 4v-vloer dus die heel wat meer kan verdragen en waarop je niet snel gebruikssporen zult terugvinden. Zeker niet met al die technieken die A-merk Quick-Step erop heeft toegepast zoals de Scratch Guard en het Uniclic kliksysteem. Het decor van de IM3557 onderscheidt zich bovendien in het rustieke karakter dat zorgt voor een optimale natuurgetrouwheid.

 

Plaatsing

Voor onze jongens is het altijd feest wanneer ze met een hoogwaardige vloer aan de slag mogen. Ze weten dat deze vloeren geen afwijkingen kennen en zich heel makkelijk laten snijden en klikken. Wel zo handig want bij dit project moesten ze zelfs even de ladder op om een klein stukje te plaatsen. Voorts moest ze meerder profielen toepassen, bij de trap en bij de deur voor het verzinken van de meegeleverde deurmat.

 

Afwerking

Bij een dergelijke, prachtige vloer hoort uiteraard een vakkundige afwerking. Tot onze vreugde was gekozen om die afwerking te upgraden naar hoge plinten, om precies te zijn In RAL9010 voorgelakte mdf-plinten in Koloniale Stijl uitvoering. Op plekken die hiervoor ongeschikt zijn, hebben onze jongens afwerkplinten van Quick-Step toegepast in de kleur Oud Eiken Licht, een perfecte match.