· 

46 m² Royal Nature 8.0 te Oud-Beijerland

Alvorens onze parketteur naar Oud-Beijerland is afgereisd, hebben we zelf natuurlijk een uitgebreid voortraject afgelegd. Wij vinden goed adviseren heel belangrijk en willen vooraf alles weten over hoe intensief de vloer gebruikt gaat worden en of er nog specifieke wensen zijn met betrekking tot de deal en/of de levering en plaatsing. Zo wenste de Oud-Beijerlandse opdrachtgever extra geluiddemping in huis. Onze tip is dan de deal te upgraden met een meer isolerende ondervloer, de Isosilence. Deze uit te rollen ondervloer is van rubber en 2,8 mm dik. Dat maakt laminaat heel wat stiller.

 

Royal Nature 8.0

De Royal Nature 8.0 is een visgraat laminaatvloer die we telkenmale met heel veel plezier aanbieden. Deze in Duitsland geproduceerde vloer staat garant voor heel lang woongenot in huis. Zij is dan ook geclassificeerd in Gebruiksklasse 23, de klasse voor intensief, huishoudelijk gebruik. Dan weet je dat je hier zorgeloos flink tekeer op kunt gaan. Elk deel van deze acht millimeter dikke vloer is 85,8 bij 14,3 cm groot. Klassieke afmetingen. Daarbij zijn ze voorzien van een fraaie microvoeg plus een natuurmatte afwerking vol structuur die samen met het decor zorgen voor optimale natuurgetrouwheid.

 

Plaatsing

Na het uitrollen van de ondervloer begint voor onze parketteur het leukste werk. Hij maakt een meting om exact te weten te komen waar in het midden van de ruimte gestart moet worden om uiteindelijk een uitgebalanceerd vloerbeeld te verkrijgen en te weten hoe het visgraat motief zich ontwikkelt bij overgangen naar de gang etc.

Vervolgens kon de feitelijke plaatsing beginnen en kon onze parketteur al zijn routine en vakkundigheid inzetten om een prachtige vloer op te leveren, daarbij geholpen door het gemak waarmee deze kwaliteitsvloer zich laat plaatsen en vastklikken.

 

Afwerking

Ook voor de afwerking was ervoor gekozen de deal te upgraden met hoge plinten. Een mooie keuze, want visgraat is stijl en klasse. Daar wil je eigenlijk hoge, voorgelakte mdf-plinten bij. Deze plinten kennen verschillende uitvoeringen. Hier hebben we de Modern gemonteerd en waar dat niet mogelijk zijn afwerkplinten aangebracht.