· 

39 m² Sienna Oak te Dordrecht

Wanneer we aan de slag moeten in een reeds bewoonde woning, hebben we daar natuurlijk geen enkele bezwaar tegen. Belangrijk is evenwel dat er goede afspraken zijn gemaakt. Onze parketteur zal met plezier een enkel bijzettafeltje helpen verplaatsen maar niet enthousiast worden wanneer hij aan het werk moet in een volledige gemeubileerde kamer vol eikenhouten meubilair. 

In deze woning was alles gelukkig keurig geregeld en kon hij meteen met de ondervloer aan het werk. Niet die uit de Comfort Deal maar groene platen, een van de betere upgrades voor meer demping van loop- en contactgeluid.

 

Sienna Eik

De Sienna Eik is al jarenlang een van onze toppers uit de Comfort Deal collectie. Niet voor niets. De constante kwaliteit van deze 7mm vloer maakt dat we er telkens weer op kunnen vertrouwen en prachtige vloer mee op te kunnen leveren waar lang genoten van kan worden. De producent geeft dan ook moeiteloos 15 jaar garantie op deze voor zwaar gebruik geschikte vloer (Gebruiksklasse 31). Daarbij is alles uit de kast gehaald om 'm zo natuurgetrouw mogelijk te laten lijken. Zie bijvoorbeeld de onregelmatige noesten, kwasten en nerven in het decor.

 

Onze parketteur had er natuurlijk geen enkele moeite mee om de juiste legrichting te bepalen en met dit uitstekende laminaat een prachtige vloer op te leveren. Vakmanschap, ervaring en een timmermansoog spelen hierin een grote rol. Na plaatsing heeft hij de vloer afgewerkt een andere upgrade in de vorm van hoge witte plinten. De kers op de taart.

 

We kijken reeds uit naar de dag waarop we het laminaat op de bovenverdiepingen mogen plaatsen.