· 

45 m² Eik Chiemsee Bruin te Dordrecht

Na alles uitgeladen te hebben is onze parketteur het eerst aan het werk gegaan met de ondervloer. Niet de standaard bij de deal inbegrepen ondervloer, maar de als upgrade geleverde Isotact Gold. Deze ondervloer bestaande uit uitvouwbare platen isoleert elk geluid nog eens extra met 10 dB. Ook zorgt deze warmte-isolerende ondervloer voor een optimale bescherming tegen vocht en een uitstekende egalisatie.

 

Eik Chiemsee Bruin 6377

Na een kop koffie mocht dan eindelijk het precisiewerk beginnen. met de Eik Chiemsee Bruin. Een geweldige vloer uit de LD150 serie van Duitslands beste laminaatproducent Meister. De LD150 is een serie van 8mm dikke vloeren die speciaal ontwikkeld is voor levendige huishoudens. Waterdicht, extra sterk en heel comfortabel onder de voeten. De dimensies zijn niet buitengewoon. Elk vloerdeel van 128,8 bij 19,8 cm is voorzien van 2 groeven en de allernieuwste technieken. Zo is dit laminaat tot vier uur lang waterbestendig. Zelfs in de badkamer kun je 'm kwijt.

 

Plaatsing

Onze parketteur heeft met al zijn vakmanschap en zorgvuldigheid een prachtige vloer opgeleverd. Langs de wand heeft hij alle tijd genomen voor een foutloze plaatsing. Hij heeftt overgangsprofielen toegepast op de plaatsen waar de vloer overging naar een andere vloerbedekking en overal plakplinten aangebracht in de kleur Eiken Bruin Geolied.