· 

97 m² Wit Gestrookt Eik te Berkel en Rodenrijs

Onze vloeren uit de Basic Deal zijn speciaal geselecteerd voor weinig belopen ruimtes of als tijdelijke oplossing. Kwalitatief doen ze uiteraard niet onder voor de gemiddelde vloer uit de bouwmarkt of woonwarenhuis. Zeker als je - zoals hier - kiest voor een upgrade van de ondervloer. Een goede ondervloer zorgt niet alleen voor optimale geluids- en warmte isolatie en egalisatie van de ondergrond, maar zorgt ook voor een bescherming van het laminaat tegen vocht en temperatuur. Een taak die je gerust aan de 2,8 mm rubberen ondervloer kunt overlaten.

 

Wit Gestrookt Eik

De Wit Gestrookt Eik is een 6 mm dikke vloer die in elke ruimte tot zijn recht komt. Warm, licht en zeer levendig dankzij de meerdere stroken per vloerdeel (129 bij 19,2 cm). Een vlak uitgevoerde vloer ook waar je lang van zult genieten dankzij de AC3 toplaag. Het laminaat is dan ook geschikt voor zwaar thuisgebruik (gebruiksklasse 31). De producent biedt 'm moeiteloos met 7 jaar garantie.

 

 

Plaatsing

Alvorens over te gaan tot plaatsing zijn onze jongens natuurlijk eerst gaan kijken naar de lichtinval in de woning. Samen met de opdrachtgever kan daarmee een keuze gemaakt worden voor de ideale legrichting. In vlot tempo hebben ze vervolgens de vloer geplaatst en daarbij enige (zilverkleurige) profielen aangebracht voor de overgang naar de trap en het vloerluik. 

 

Afwerking

Op een later tijdstip is onze plintenspecialist naar Berkel afgereisd voor een intensieve klus. Hij heeft ongeveer 110 meter plakplinten in de kleur Aspen Eiken rondom de vloeren aangebracht. Een verfijnde klus. Afwerkplinten laten snel de mate van vakmanschap zien.