· 

45 m² Basic Grijs Eiken te Bergschenhoek

Als vloerenexpert geven we steevast er de voorkeur aan om een vloer te plaatsen op een goede ondervloer. Hier had de opdrachtgever echter weinig trek om het oude tapijt plaats te laten maken en had ons gevraagd het laminaat er bovenop te laten plaatsen en het tapijt als ondervloer te laten fungeren. Een wens die we met enige reserve hebben ingewilligd, maar wel op voorwaarde dat de opdrachtgever af zou zien van claims op onze leggarantie.

 

Basic Grijs Eiken

De Basic Grijs Eiken is een echte gouwe ouwe uit onze Basic Deal collectie. Zes millimeter dik, vlak uitgevoerd laminaat met vloerdelen in het formaat 137,6 bij 19,3 cm. Geen vloer van duizelingwekkende getallen, maar wel Duitse kwaliteit. Zes jaar garantie wordt er op deze voor licht tot normaal woongebruik geschikt vloer gegeven. Prima dus voor de smalle portemonnee, of wanneer je een vloer zoekt voor weinig belopen ruimtes. Aardig is ook de variëteit. Elk pak kent maar liefst 11 verschillend uitgevoerde panelen.

 

Afwerking

Na de vlotte plaatsing op deze bovenverdieping hebben we een volgende dag onze plintenspecialist. naar Bergschenhoek gestuurd voor de afwerking. Overeenkomstig de Basic Deal zou het dan om de montage gaan van afwerklijsten. Ditmaal echter, was gekozen de deal te upgraden met (in RAL9010) voorgelakte Hoge Mdf-plinten in de haakse uitvoering Modern. Onderstaande foto's laten zien hoe onze expert deze vloer schitterend heeft afgewerkt.