· 

84 m² Summer Eiken te Rosmalen

Als gewoonlijk is onze parketteur begonnen met het plaatsen van de ondervloer. Opdrachtgever had hiervoor de keuze gemaakt om de standaard folie te upgraden naar de Isosilence rubberen ondervloer. Een zeer verstandige keuze wanneer je net wat meer stilte en comfort in huis wenst. Deze ondervloer komt ook van de rol, maar is beter in het dempen van loop- en contactgeluiden.

 

D10 - Summer Eiken

De Summer Eiken is een vloer die volledig past in het profiel van de Comfort Deal-collectie. Een goede laminaatvloer voor een portemonneevriendelijke prijs. Acht millimeter dik is deze 4V-vloer van Duitse makelij (Kronotex) die redelijk breed is uitgevoerd. Elk deel is 138 cm lang en 24,4 cm breed. Daarbij krijg je 20 jaar garantie op de in gebruiksklasse 32 vallende Summer Eiken. Goed dus voor intensief gebruik in huis en project.

 

Plaatsing

In rap tempo hebben onze jongens een schitterend geplaatste vloer gerealiseerd.  Het laminaat was reeds eerder bezorgd ter acclimatisatie dus konden ze meteen aan de slag. Eerst kijken ze naar de te volgen legrichting. De lichtinval is hierin belangrijk, want op die manier kun je de ruimtes zo groot mogelijk laten lijken. Vervolgens is het snijden en klikken.

 

Afwerking

Een prettige bijkomstigheid van de Summer Eiken is dat hier afwerkplinten bij besteld kunnen worden in exact hetzelfde decor.  Onze jongens zijn dan ook meteen aan het werk gegaan om met de grootste accuratesse overal deze plakplinten aan te brengen. Wetende dat elk slecht geplaatste plint meteen in het oog valt, hebben ze hun uiterste best gedaan voor een prachtige afwerking.