· 

120 m² Eik Taverna 6428 te Amstelveen

Uit het oogpunt van klantenservice zijn we eerst even een kijkje gaan nemen. Niet zozeer om de ondergrond te beoordelen maar voor een ruwe opmeting en een inventarisatie van mogelijk extra onderdelen. Bij grotere opdrachten nemen we bij voorkeur het zekere voor het onzekere.

 

Eik Taverne

De Eik Taverne is een laminaatvloer dat met het grootste gemak de vergelijking met klik-pvc kan doorstaan. A-kwaliteit uit de keuken van het topmerk Meister. Deze voor vier uur waterbestendige vloer uit de LD150-serie bestaat uit 8 mm dikke vloerdelen van 128,8 bij 19,8 cm. Je merkt het meteen als je erover loopt. Superdegelijk (Gebruiksklasse 23 | 32)! De Eik Taverne kent een prachtige afwerking waarbij de toplaag is voorzien van een woodfinish-structuur, een reliëf die de vloer nog meer natuurgetrouwheid verleent.

 

Plaatsing

Met dit kwaliteitslaminaat hoefde er geen extra hoge eisen aan de ondervloer gesteld te worden. Onze parketteur is op de bovenverdieping begonnen met de Premium Black uit te rollen en het plaatsen van de vloer. Daarbij heeft-ie eerst bij elke kamer nagedacht over de te volgen legrichting. De lichtinval is leidend, want zo laat je de ruimte groter lijken. Voor de overgang met de trap heeft hij een profiel geplaatst. Andere toegepaste profielen betroffen profielen rondom een vloerluik en een profiel om de werking van de vloer op te vangen, ook wel een dilatatieprofiel genoemd.

 

 

Afwerking

Ook de afwerking nam enige tijd in beslag. Overal moesten er afwerklijsten geplaatst worden. Altijd een goed moment om je vakmanschap te tonen. Een slechte afwerking zie je vooral aan de plakplintjes rond de deurposten.