· 

77 m² Eik Caledonia 6421 te Barendrecht

Een van de eerste taken die onze jongens bij aankomst standaard uitvoeren is checken hoe het staat met de vochtigheid van de ruimte. Als die ruimte te vochtig is, zoals na het stucen van de wanden, kunnen er problemen ontstaan als we toch de vloer gaan plaatsen. Hier hebben we geen problemen geconstateerd en kon vlot de ondervloer op de ondergrond. Er was gekozen om de ondervloer uit de Meister-deal te upgraden naar een ondervloer met een 10 dB certificatie.

 

Eik Caledonia

Voor onze jongens is het altijd feest als een Meister-vloer op het programma staat. Ze weten dan dat ze kwaliteit in handen gaan krijgen. Een vloer die zich heel makkelijk laat verwerken en klikken. Kenmerkend voor de LD 150 daarbij is dat deze 8 mm vloer gemaakt is voor zwaar belaste woonruimtes en badkamers. Antistatisch, watervast en ongevoelig voor krassen. De plak is met het formaat van 128,8 bij 19,8 redelijk kort maar is voorzien van een prachtige microvoeg rondom die zorgen voor een fraaie uitstraling.

 

Plaatsing

De kwaliteit van een Meister-vloer maakt natuurlijk dat-ie relatief, probleemloos gelegd kan worden. We waren dan ook snel klaar, en konden de volgende dag vlot overschakelen naar de afwerking. Eerst enige profielen bij de trap en luik, maar ook met het plaatsen van de plinten. Hiervoor was wederom gekozen eea te upgraden. Hoge Moderne plinten, voorgelakt in RAL9010. 

 

Daarmee was deze opdracht voltooid en konden we met het overhandigen van de gratis, op maat gemaakte, meegeleverde deurmat afscheid nemen van de blije opdrachtgever.