· 

45 m² Oak Nature Grey te Nieuw-Vossemeer

Aangekomen bij de nog niet bewoonde woning zijn we als eerste  de ondervloer op de bovenverdiepingen gaan plaatsen. De 2 mm dikke Premium Onyx Protector uit de deal voldoet perfect aan de gestelde eisen en laat zich heel makkelijk uitrollen op de zandcementen ondergrond.

 

Oak Nature Grey CL463

Na het plaatsen van de ondervloer mochten dan eindelijk de 24 pakken Oak Nature Grey naar boven. Een mat afgewerkte, licht eiken laminaat met een meer dan uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Het formaat, bestaande uit vloerdelen van 128,6 bij 19,4, mag bescheiden lijken, maar deze 7 mm dikke vloer kent wel een voelbare oppervlaktestructuur, vier groeven rondom en een uitstekende kwalificatie in kwaliteit. Vallend in klasse 31 krijg je er 15 jaar fabrieksgarantie bij. 

 

Plaatsing

Mede dankzij die kwaliteit bracht de plaatsing weinig uitdagingen met zich mee. Met enkele uren lag de vloer erin en hoefde zij alleen nog maar afgewerkt te worden. We hadden onze parketteur daartoe plakplinten meegegeven in de kleur Oude Rustieke Eik als ook een overgangsprofiel bij de trap en hoeklijnprofielen voor de montage van de gratis meegeleverde deurmat. 

In korte tijd was de klus geklaard en konden onze jongens met de complimenten in de pocket terug naar Zwijndrecht.