· 

32 m² Oklahoma City te Den Haag

Ooit moesten onze parketteurs zelf 's ochtends de vloer ophalen en in- en uitladen. Een flinke inspanning met een toch al zware job voor de boeg. Sinds enige jaren laten we de vloeren daags bezorgen. Het laminaat kan dan makkelijker acclimatiseren en de parketteur kan meteen aan het werk. Het eerst natuurlijk met de ondervloer. Voor de bovenverdieping van deze woning was gekozen de standaard ondervloer te upgraden naar de rubberen Isosilence. Een uitstekende keuze wanneer je op zoek bent naar extra demping van contact- en loopgeluid. De vloer voelt gelijk een stuk meer solide onder de voeten.

 

Oklahoma City 4660

De '4660' is een bijzonder veelzijdige vloer voor in elk huishouden en elke woonstijl. Hou je van industrieel? Of van landelijk/vintage? De Oklahoma City gaat een prachtige basis zijn, mede dankzij het ruim bemeten formaat van 24,4 bij 138 cm. Samen met de vier groeven rondom verkrijg je een ruimtevergrotend effect. Zeker wanneer je rekening houdt met de lichtinval en inspeelt op de lengterichting. Acht millimeter dik is deze in gebruiksklasse 32 ingedeelde vloer waarop een meer dan behoorlijke garantie rust: 25 jaar. 

 

Plaatsing

Onze parketteur heeft weer een juweeltje van een vloer opgeleverd, met mooie sluitende delen, maar vooral met een prachtige afwerking. Kijk daarvoor op onderstaande foto's maar naar de plaatsing van de bijhorende afwerklijsten en het profiel bij de trap. Dat is een gevoelige plek waar makkelijk schade kan ontstaan. Dankzij het vakmanschap van onze parketteur wordt die kan aanmerkelijk kleiner.