· 

78 m² Eik Champagne 7001 te Barendrecht

Bij vrijwel elk project speelt planning een enorm belangrijke rol. We zorgen voor de juiste man met de juiste vloer op de goede plaats van bestemming, rekening houdend met de wensen en eisen van de opdrachtgever. Bij deze klus was de planning nog belangrijker aangezien de opdrachtgever graag beide vloeren in twee etappes geplaatst wilde zien ivm het verplaatsen van meubilair. Gelukkig is dat voor onze planners dagelijks werk.

 

Eik Chiemsee Licht

Als eerste zijn we op de bovenverdieping aan de slag gegaan met de Eik Chiemsee Licht, een van de topvloeren uit Meisters LD 150 serie. Kenmerkend voor deze collectie is een korte plank (128,8 bij 19,8 cm) met een gewone v-voeg op de lange zijde en een microvoeg op de kopse kant. Daarnaast kent het decor een matte Woodfinish structuur, een reliëf dat perfect de nerven en noesten volgt en nog meer de natuurgetrouwheid accentueert. Uiteraard vind je ook bij de LD 150 alle Meister kwalteiten zoals de AquaStop impregnering die zorgt voor optimale bescherming tegen vocht.

 

Plaatsing

Een Meistervloer laat zich heel makkelijk voegen naar de hand van onze parketteur. Het was voor 'm dan ook een fluitje van een cent om een prachtige vloer op te leveren. Zeker op de rubberen ondervloer die hij eerst heeft uitgerold. De kunst zat 'm vooral in het plaatsen van de afwerkplinten. Een fraai staaltje vakwerk, zo wijzen de foto's uit.

 

Eik Champagne

's Anderdaags, nadat de verhuizing had plaatsgevonden, mochten onze jongens opnieuw opdraven. Ditmaal met 37 m²  Eik Champagne 7001 in de bus. Een prachtige visgraat laminaatvloer met een rondom lopende microvoeg en veel eigenschappen die garant staan voor langdurig woonplezier zoals de Diamond Pro oppervlakte die 'm enorm slijtvast maakt.

 

Plaatsing

Het plaatsen van een visgraat vloer is inmiddels een koud kunstje voor onze parketteur geworden. Wederom een zaak van goed plannen. De ondervloer was eenzelfde: de Isosilence Sencrys Rubberen ondervloer. Waar begin je met leggen? En hoe gaan we uitkomen bij hoeken en overgangen. Onze jongens komen snel tot de juiste oplossing.