· 

52 m² Royal Diana XXL te Maasland

Het eerste wat onze jongens na aankomst stond te doen was natuurlijk het uitladen van de ondervloer. Normaliter zou dit de standaard meegeleverde ondervloer uit de Royal Deal zijn. Echter, de opdrachtgever had de wens geuit om deze op zich uitstekende ondervloer te upgraden naar nog meer egalisatie, stabilisatie en isolatie. Een investering van enkele honderden euro's die een enorm verschil maakt in beleving van de vloer. De Isotac Gold is een ondervloer van uitvouwbare platen die gecertificeerd is voor een geluidsreductie van 10dB. Zo hou je het lekker rustig in huis.

 

Royal Diana XXL

De Royal Diana is al jaren lang een succesnummer. Niet zo verwonderlijk als je nagaat dat deze vloer een aantal hele fijne eigenschappen kent zoals de acht millimeter dikte en het rijk geschakeerde decor. Daarnaast is de Royal Diana voorzien van een 3d toplaag die nog meer die authentieke ervaring geeft van natuurgetrouw hout. Een andere goed gewaardeerde eigenschap is de degelijkheid van deze Duitse vloer. Hij is zelfs geschikt voor projectgebruik zoals in een winkel. Producent Kronotex geeft er dan ook moeiteloos 20 jaar garantie op.

Het meest bijzondere is natuurlijk het formaat van deze XXL-vloer. Elk vloerdeel is 138 cm lang en 32 cm breed. Een formaat die elke ruimte groter zal doen laten lijken. 

 

Plaatsing

Een vloer van een dergelijk formaat is voor onze parketteur al gauw 'grote halen - snel thuis'. Deels klopt dat natuurlijk wel, maar de king size uitvoering heeft 'm niet belet om 100% aandacht te hebben voor details. Kijk op onderstaande foto's maar naar de hoeken. Alles even secuur uitgesneden en rotsvast geklikt. 

 

Afwerking

Ter voltooiing van deze opdracht hebben we onze plintenspecialist naar Maasland gestuurd voor het plaatsen van plakplinten, en wel in de kleur Verdon Oak Brown. Daarnaast mocht-ie de opdrachtgever verrassen met de gratis meegeleverde deurmat. De profielen ervoor had onze parketteur reeds gemonteerd bij de entree.