· 

37 m² Naturel Bruin Breed Eiken XL te Amstelveen

Onze parketteur is begonnen met het plaatsen van de als upgrade geleverde ondervloer. Het betrof de 7 mm dikke groene platen. Deze platen zorgen voor (nog) meer geluidsreductie (19dB) dan de standaard meegeleverde ondervloer. Ze zijn gemaakt van milieuvriendelijk geproduceerd houtvezels die uitstekend isoleren en ondergrond afdoende egaliseren.

 

B07 Natural Bruin Breed Eiken

Met het plaatsen van de ondervloer was alles gereed en kon na overleg met de opdrachtgever over de te volgen legrichting het laminaat erop. De Natural Bruin Breed Eiken, een van onze Duitse toppers uit de Premium Deal collectie, is een vloer die vooral uitblinkt in een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Acht millimeter dik plus een fabrieksgarantie van 20 jaar, goed voor de intensief gebruik bestemde gebruikersklasse 32. Meer in het oog valt natuurlijk het formaat van de 4v-vloer. Elk paneel meet 138 bij 24,4 cm. 

 

Plaatsing

Onze parketteur was redelijk snel klaar met de plaatsing van deze vloer. Wel heeft hij een dilatatieprofiel moeten aanbrengen die als doel heeft de werking van de vloer op te vangen. In 2-3 uur was de klus geklaard.

 

Afwerking

Bij de Premium Deal hoort natuurlijk de plaatsing van afwerkplinten hetgeen onze parketteur gelijk heeft meegenomen. Voorts mocht hij bij het afscheid nemen de opdrachtgever verblijden met een inloopmat en een gratis flacon van onze laminaatreiniger.