· 

22 m² Oak Nature Grey te Breda

Bij deze opdracht hebben we ervoor gekozen af te wijken van onze standaard eis dat elke opdracht minimum 30 m² moet betreffen. Een voorwaarde waarmee me voorkomen dat we erop moeten toeleggen. Deze klus vroeg echter om extra inspanningen vanwege de mindere kwaliteit van de houten ondergrond. Onze parketteur is daartoe zelfs vooraf even gaan kijken op locatie. Aan de hand van zijn bevindingen hebben we geadviseerd om eerst spaanplaten te (laten) monteren en hierop een superdegelijke ondervloer.

 

Zo gezegd, zo gedaan. Acht millimeter dikke spaanplaten is hij gaan plaatsen, en hierop de zeven millimeter dikke groene platen. Samen zorgen ze voor een perfecte - stabiele en geegaliseerde - ondergrond voor laminaat.

 

Oak Nature Grey CL463

De Oak Nature Grey is een 4v-vloer die perfect past binnen het profiel van onze Comfort Deal collectie: betaalbare kwaliteit. Zeven millimeter dik is-tie, met vloerdelen in het niet ongebruikelijke formaat van 128,6 bij 19,4 cm. Kenmerkend voor de Oak Nature Grey is de voelbare structuur op de mat afgewerkte toplaag en het verweerd ogende decor waardoor de vloer een zeer natuurgetrouwe uitstraling van licht eiken heeft. Vijftien jaar fabrieksgarantie wordt er op gegeven.

 

Plaatsing

Het plaatsen van de Oak Nature Grey was voor onze parketteur een fluitje van een cent. In een enkele middag was de klus geklaard, dus inclusief de plakplinten in de kleur Oude Rustieke Eik, en kon-ie onder de overhandiging van de gratis meegeleverde deurmat afscheid nemen van de opdrachtgever.