· 

44 m² Eik Gebarsten Terra te Hendrik-Ido-Ambacht

Als expert weten we dat veel opdrachten z'n randvoorwaarden meebrengen. Hier bijvoorbeeld was er net elektrische vloerverwarming geïnstalleerd waardoor het niet nodig was om een ondervloer te plaatsen. Gearriveerd op de plaats van bestemming kon onze parketteur meteen de vloer naar binnen brengen en zijn gereedschap klaarzetten om in rap tempo de opdrachtgever te verrassen met een prachtige vloer.

 

Eik Gebarsten Terra 6439

Antistatisch, watervast en absoluut ongevoelig voor krassen. Met deze woorden omschrijft producent Meister zijn vloeren uit de LL150, de serie waar de Eik Gebarsten Terra deel van uitmaakt. Elk paneel uit deze acht millimeter dikke serie voorzien van geavanceerde technologieën als de Diamond Pro oppervlakte en de AquaStop-impregnering die tezamen ervoor zorgen dat je probleemloos 25 jaren garantie erbij krijgt. Het meest onderscheidend is echter het formaat van 205,2 bij 22 cm. Een buitengewone lengte die voor een buitengewoon ruimtelijke ervaring in huis zorgt. 

 

Plaatsing

Voor onze parketteurs zijn weinig klussen leuker dan het leggen van een vloer van topkwaliteit zoals die van Meister of Quick-Step. Geen gehannes met het vastklikken van de vloerdelen of splinters bij het snijden. Alles gaat net wat soepeler dan bij een of andere vloer uit China zodat je alleen nog maar aandacht hoeft te hebben voor de plaatsing. Uiteraard heeft-ie dit niet gedaan zonder eerst te overleggen met de opdrachtgever over de legrichting, een belangrijke factor voor de vloerbeleving. Daarnaast was 'm gevraagd om de vloer over het luik naar de kruipruimte te plaatsen. Met 10 mm bronskleurige hoekprofielen heeft hij een prachtig kader om het luik gemaakt.

 

Afwerking

Enige dagen later hebben we onze plintenspecialist op pad gestuurd om de vloer af te werken, deels met in RAL9005 (=zwart) voorgelakte hoge mdf-plinten in de uitvoering Modern, deels met afwerkplinten in de kleur Zachte Eik Warm Grijs