· 

9 m² Tree Floor XL Roble Enkel Gerookt Bezaagd ICV456

Als expert vinden we het heerlijk om de klant optimaal te kunnen adviseren en bij te staan bij het maken van belangrijke keuzes. Zo was er in deze woning sprake van een ondergrond die nogal wat vraagtekens met zich meebracht als het gaat om stabiliteit en vlakheid. We hebben daarom de opdrachtgever aangeraden om eerst spaanplaten aan te (laten) brengen en hierop de ondervloer. Zo gezegd, zo gedaan.

 

Tree Floor & Design Roble Enkel Gerookt Bezaagd ICV456

Een mondvol, deze vloernaam maar wel passend bij de kwaliteiten ervan. De ICV456 is een 4v-vloer die het graag breed laat hangen. Dat zie je al aan het formaat. Elk paneel is 64 cm lang en 14,3 cm breed. Daarbij kan-ie meer dan een stootje velen. Maar liefst twaalf millimeter dik is deze vloer die ook nog eens is voorzien van een zeer slijtvaste AC6/33 slijtlaag hetgeen 'm zeer geschikt maakt voor een druk gezin. Het rustieke karakter van het decor maakt het plaatje compleet.

 

Plaatsing

Gegeven de kleine oppervlakte werd aan onze parketteur heel veel precisie gevraagd bij de plaatsing van deze king size vloer. Eerst goed nadenken over het te volgen legpatroon en daarna heel veel passen en meten bij de kleine stukjes. Gelukkig moest-ie werken met een vloer van hoge kwaliteit die zich snel en goed laat vastklikken. Kijk op onderstaande foto's vooral naar de wijze waarop hij het patroon rond de convectorput heeft aangebracht. Daarin kan je enkel de professionele hand aan zien.

 

Afwerking

De keukenvloer is afgewerkt door plakplinten in de kleur Eiken Wit Geolied