· 

36 m² Meister M6 Visgraat Laminaat te Zwijndrecht

Wij zijn dol op totaalprojecten als deze. We hebben alles onder controle voor een vloeiende, smetteloze realisatie, en kunnen altijd een aantrekkelijke combi-korting bieden. Onze opdrachtgevers vinden het ook prettig om een enkele aanspreekpunt te hebben.  Bij dit project hebben we de vloerverwarming geïnstalleerd (vier groepen) en de trap bekleed met tapijt. Hierna mocht onze parketteur de weg op. 

 

Eik Zand

Allereerst is hij begonnen met het plaatsen van de ondervloer. Onder visgraat laminaat leggen we niet meer de standaard Premium Black maar altijd de rubberen Isosilence. Deze dempt beter en zorgt voor de bij visgraat vereiste stabiele ondergrond. Hierna was het tijd om na te denken over de legrichting en het legpatroon, essentieel voor een evenwichtig vloerbeeld. 

 

Plaatsing

De Eik Zand die hij vervolgens is gaan plaatsen is misschien wel de beste visgraat laminaatvloer die je in huis kunt halen. Dit laminaat uit de M6-serie van Meister is acht millimeter dik en voorzien van de meest geavanceerde productietechnieken zoals de superdegelijke UniZip klikverbinding en een antibacteriële behandeling van de oppervlakte. Het mooiste is de de register embossed afwerking van de 62 bij 15,5 cm grote vloerdelen. In de toplaag zie je driedimensioneel elk contour van nerven, kwasten en noesten. Dit maakt 'm uiterst natuurgetrouw. Kortom, een vloer waarvan je na lang intensief gebruik (gebruiksklasse 32) weinig sporen terug zult vinden. 

Bij de plaatsing is gebruik gemaakt van profielen plus een speciale nadenlijm voor de bij visgraat onvermijdelijke kleine stukjes. 

 

Afwerking

Voor de voltooiing hebben we daags na de plaatsing onze plintenspecialist naar Zwijndrecht gestuurd met achterin de auto 28 meter in RAL9005 voorgelakte plinten. Voor plekken waar dat niet mogelijk was hadden we afwerklijsten besteld in de kleur Eiken Diamant.