· 

62 m² Oslo Oak te Den Haag

Deze vloer hebben we mogen plaatsen in het kader van een alomvattend project waarin we naast het laminaat ook mogen zorgen voor pvc en vloerverwarming op de begane grond. Altijd een bijzondere eer wanneer we op verschillende manieren onze expertise kunnen laten zien. De Oslo Oak kent in elk geval geen enkel geheim meer voor ons.

 

D06 Oslo Oak 2V

De Oslo Oak is een perfecte keuze wanneer je voor een goede prijs een vloer zoekt voor niet al te intensief gebruikte ruimtes. Iets wat je ook terugziet in de eigenschappen die producent Egger deze vloer heeft meegegeven. Een vier groeven tellende 7 mm dikke vloer met vloerdelen van 129,2 x 19,3 cm. De Oslo Oak valt in de gebruiksklasse 31 en wordt geleverd met 15 jaar garantie.

Onze parketteur is gestart met het plaatsen van de ondervloer. Daartoe was een uitstekende keuze gemaakt om die uit de deal te upgraden naar XPS-platen. Deze ondervloer zijn gecertifceerd voor een reductie van 10 dB. Dat scheelt als het om loop- en contactgeluid gaat. 

 

Plaatsing

Hierna kon dan de Oslo Oak uit de pakken. De ruimtes waren redelijk rechttoe-rechtaan hetgeen het werk alleen maar vergemakkelijkt. Bij de plaatsing is wel gebruikt gemaakt van enige profielen voor oa bij de trap en dilatatieprofielen om de werking van de vloer op te vangen.

 

Afwerking

Nog op het programma staat de afwerking. Binnenkort gaan we daarvoor opnieuw naar Den Haag voor het plaatsen van hoge in RAL9010 voorgelakte mdf-plinten en afwerkplinten in de kleur New England Oak.