· 

60 m² Eik Relax Pure 6863 te Dordrecht

Aangekomen op onze plaats van bestemming hebben we als eerste een aanvang gemaakt met de ondervloer. Een Royal Deal stond in de planning, dus was ons de Isosilence rubberen ondervloer meegegeven. Dit is een 2,8 mm dikke ondervloer van rubber van de rol. Uitrollen en bijsnijden maar. Hierna mocht de eerder ter acclimatisering bezorgde vloer naar binnen.

 

Eik Relax Pure 6863

Meister is een van onze merken waar we met groot plezier exclusief dealer voor mogen zijn. Alles aan de vloeren van deze Duitse fabrikant ademt Kwaliteit met een hoofdletter K. Dit is zeker van toepassing op de M6-serie, dé serie visgraatvloeren waarmee Meister al enige jaren hard aan de weg timmert. Acht millimeter dik is deze 4v-vloer bestaande uit vloerdelen van 62 bij 15,5 cm. Daarbij zijn de in vier kleurstellingen verkrijgbare vloeren voorzien van een paar fraaie technologieën zoals het gepatenteerde UniZip kliksysteem en de DiamondPro toplaag dat 'm zeer slijtvast maakt. De M6-serie is dan ook ingedeeld in gebruiksklasse 32, goed voor intensief gebruik in een druk huishouden.

 

Plaatsing

Een kwaliteitsvloer als de M6 Eik Relax Pure 6863 verdient niets anders dan de beste zorg en aandacht bij het leggen. Je wilt immers dat de inherente kwaliteit van het laminaat volledig tot uiting komt in de geplaatste vloer. Gelukkig weet onze parketteur exact hoe het visgraat patroon te plaatsen en te zorgen voor een evenwichtig vloerbeeld met onder andere uitgekiende oplossingen voor lastige overgangen. Bij de plaatsing heeft hij op diverse plekken profielen aangebracht om o.a. de werking van de vloer op te vangen en om de inloopmat te laten verzinken.

 

Afwerking

Enige dagen later hebben we onze afwerkspecialist naar Dordrecht gestuurd. Zijn taak, het plaatsen van 70x14 hoge plinten. Deze plinten zijn niet gelakt maar voorzien van een folie. Met een folie blijft je kleurkeuze voor hoge plinten niet beperkt tot RAL-kleuren maar heb je veel meer mogelijikheden. De hier gemonteerde plinten hebben de kleur Eiken Wit Geolied. Een stijlvolle plint horende bij een stijlvolle vloer.