· 

63 m² Oak Nature 4V Premium Deal te Heerhugowaard

De Premium Deal is de deal voor hoogwaardig laminaat, met een collectie vloeren die goed bestand zijn tegen intensief gebruik en waar je lang van zult blijven genieten. De Oak Nature 4V past volledig in dit profiel. Acht millimeter dikke Duitse degelijkheid van een vloer die ingedeeld is gebruiksklasse 33. Dan weet je dat je geen slijtageslag op de vloer gaat krijgen en niet in paniek hoeft te raken als er een glaasje omvalt. De vochtbestendige Oak Nature 4V kent vloerdelen van 128,6 cm lang en 19,4 cm breed en is voorzien van een zeer natuurgetrouw eiken decor in een 1-strooks optiek. De semi-glanzende afwerking verleent 'm de premium kwaliteit die je van een Premium Deal mag verwachten.

 

Plaatsing

Alvorens de Oak Nature 4V te mogen plaatsen was er wel enig ander werk ter voorbereiding. Zo moesten we eerst onze verwijderservice naar Heerhugowaard sturen om een oude laminaatvloer uit te breken. Zo voorzichtig mogelijk - zonder de muren te beschadigen - wordt dan de vloer eruit getild en alles afgevoerd naar het milleupark. Een volgende afspraak mocht eindelijk onze meester-parketteur acte de presence geven.

 

Voor de ondervloer was besloten deze up te graden naar de Isotact 10 dB Gold. Een excellente keuze voor minder loop- en contactgeluid. Hierna kon hij dan eindelijk aan het werk met de Oak Nature na enige overleg over de te volgen legrichtingen.

 

Afwerking

Ter voltooiing van de opdracht zijn we daags daarna opnieuw langs geweest voor het plaatsen van de plinten. Ook hiervoor was gekozen deze te upgraden. We hebben overal hoge mdf-plinten in RAL9016 geplaatst en waar dat niet mogelijk was plakplinten in de kleur New England Oak gemonteerd.

 

Let op onderstaande foto's vooral op de plakplinten rondom de ronde pilaar. Supermooi gedaan!